با داوری صاحب امتیاز سایت لقمه؛
مسابقه سفره عید فطر در جزیره قشم برگزار شد


اولین دوره مسابقه سفره عید فطر، روز جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم با حضور چشمگیر مردم این شهر برگزار شد.

عکس: حامد ابراهیمی

به گزارش لقمه، اولین دوره مسابقه سفره عید فطر همزمان با ایام عید سعید فطر و با هدف نمایش فرهنگ و آداب و رسوم مردم جزیره قشم و گسترش آن در سراسر کشور، شامگاه جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم برپا شد.


این مسابقه با حضور 15 نفر از بانوان هنرمند شهر قشم با چیدن 15 سفره آغاز شد که این سفره ها توسط سه تن از داوران؛ «محمدصالح حجت الاسلامی» مدیر سایت «لقمه» سایت تخصصی اطلاع رسانی خورد و خوراک، «فاطمه دژگانی» محقق حوزه آداب و سنن و «سهیلا اسعدی زاده» مدرس دانشگاه خوارزمی، از لحاظ هنری و محتوایی و در دو محور «تزئین سفره عید فطر» و «کیفیت خوراکی‌های سفره» مورد بررسی قرار گرفت. همچنین این سفره ها توسط 20 نفر از مردم حاضر در نمایشگاه امتیاز داده شد.


این مسابقات همچنین 5 برگزیده خواهد داشت که جوایز آنها هم از 500 تا 100 هزار تومان خواهد بود که در روز پایانی جشنواره و نمایشگاه قرآنی قشم معرفی می شوند.


مراسم عید فطر میان مردم مسلمان قشم، به مثابه مراسم عید نوروز است و مردم قشم توجه ویژه ای به پهن کردن سفره عید فطر دارند و به آداب و رسوم این مراسم بسیار قائلند. این مراسم که طی قرن ها در این جزیره برگزار می‌شود، در روز عید فطر و سه روز پس از آن نیز برپاست و مردان صبح ها و زنان عصرها به خانه یکدیگر برای دید و بازدید عید می روند.
 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7092 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد بازدید: 5653 ساعت: 12:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.