با داوری صاحب امتیاز سایت لقمه؛
مسابقه سفره عید فطر در جزیره قشم برگزار شد


اولین دوره مسابقه سفره عید فطر، روز جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم با حضور چشمگیر مردم این شهر برگزار شد.

عکس: حامد ابراهیمی

به گزارش لقمه، اولین دوره مسابقه سفره عید فطر همزمان با ایام عید سعید فطر و با هدف نمایش فرهنگ و آداب و رسوم مردم جزیره قشم و گسترش آن در سراسر کشور، شامگاه جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم برپا شد.


این مسابقه با حضور 15 نفر از بانوان هنرمند شهر قشم با چیدن 15 سفره آغاز شد که این سفره ها توسط سه تن از داوران؛ «محمدصالح حجت الاسلامی» مدیر سایت «لقمه» سایت تخصصی اطلاع رسانی خورد و خوراک، «فاطمه دژگانی» محقق حوزه آداب و سنن و «سهیلا اسعدی زاده» مدرس دانشگاه خوارزمی، از لحاظ هنری و محتوایی و در دو محور «تزئین سفره عید فطر» و «کیفیت خوراکی‌های سفره» مورد بررسی قرار گرفت. همچنین این سفره ها توسط 20 نفر از مردم حاضر در نمایشگاه امتیاز داده شد.


این مسابقات همچنین 5 برگزیده خواهد داشت که جوایز آنها هم از 500 تا 100 هزار تومان خواهد بود که در روز پایانی جشنواره و نمایشگاه قرآنی قشم معرفی می شوند.


مراسم عید فطر میان مردم مسلمان قشم، به مثابه مراسم عید نوروز است و مردم قشم توجه ویژه ای به پهن کردن سفره عید فطر دارند و به آداب و رسوم این مراسم بسیار قائلند. این مراسم که طی قرن ها در این جزیره برگزار می‌شود، در روز عید فطر و سه روز پس از آن نیز برپاست و مردان صبح ها و زنان عصرها به خانه یکدیگر برای دید و بازدید عید می روند.
 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7092 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد بازدید: 1734 ساعت: 12:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 افزایش راندمان آبیاری کشاورزی به ۴۴ درصد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
3 مافین کوفته قلقلی؛ مافینی مخصوص مهمانی ها ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
4 مصرف ماءالشعیر به جای نوشابه‌های گازدار توصیه می‌شود ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
5 راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ آذر
6 صنایع غذایی نیازمند ن نظارت و پشتیبانی است ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۷ مهر
7 رویداد سفره ایرانی ،فرهنگ گردشگری آبان ماه در مشهد مقدس برگزار می شود ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۴ مهر
8 سفر به تونس با این املت تند و آتشی! ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱ مهر
9 صدای زنگ خطر در حوزه سلامت از سفره غذایی مردم به گوش می‌رسد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳۱ شهريور
10 پول غذای حلال به جای نفت، سر سفره مردم بیاید/گردش مالی صنعت حلال در کشورهای اسلامی بیش از ۲۵۰۰ میلیارد دلار ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ شهريور
11 عرضه غذاهای محلی شاخص مهمی در استانداردسازی رستوران ها است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان