روش تهیه مقلوبه؛ غذای لبنانی


غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید. آنها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفی‌شان بیشتر مواقع روغن کنجد است.

مواد لازم

• سه پیمانه برنج آبکش شده

• سه عدد بادمجان حلقه شده کوچک

• سه عدد سیب‌زمینی حلقه شده

• دو عدد پیاز حلقه شده

• 150 گرم گوشت راسته یا خورشی

• روغن

• نمک، بهارات ( ادویه عربی)

• زردچوبه و دارچین

 

 

طرز تهیه

1. برای آماده کردن مقبوله، بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم. گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم. کف ظرف تفلون را چرب کنید و نان بگذارید.

2. روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان قرار دهید و روی آن‌ها دارچین و بهارات بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

3. برای تهیه بهارات به تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد نیاز دارید.

4. همه مواد باید به یک اندازه باشند به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس آنها را آسیاب و در ظرف در بسته نگهداری کنید.




کد: 7211 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور بازدید: 7728 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
2 روش تهیه‌ی مقلوبه؛ غذای لبنانی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا می‌توانید مواد غذایی با کیفیت‌تر بخورید.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.