مواد اولیه: برنج آبکش شده: سه پیمانه بادمجان حلقه شده کوچک و سیبزمینی حلقه شده: هر کدام سه عدد پیاز حلقه شده: دو عدد گوشت راسته یا خورشی: 150 گرم نمک و بهارات یا ادویه عربی و روغن و زردچوبه و دارچین: به میزان لازم طرز تهیه: * برای آماده کردن آن بادمجانها، سیبزمینی و پیاز را سرخ میکنیم. * گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز میپزیم. * کف ظرف تفلون را چرب کرده و نان میگذاریم. * روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیبزمینی، پیاز و بادمجان قرار میدهیم و روی آنها دارچین و بهارات میریزیم به همین ترتیب ادامه میدهیم تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت میگذاریم تا دم بکشد. مواد لازم بهارات: تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گلمحمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد طرز تهیه: تمام مواد به یک اندازه باشد به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت داده و آسیاب کرده و در ظرف در بسته نگهداری میکنیم. نکته: *بهتر است در آب برنج کمی زردچوبه بریزید تا برنج رنگ بگیرد. بازگشت به صفحه نخست