مواد لازم برای چهار نفر
سویا: دو پیمانه
تخم گشنیز ساییده شده: یك قاشق مرباخوری
پیاز: یك عدد
تخم مرغ: دو عدد
آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
آرد سوخاری: به میزان لازم
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
سویا را در آب خیس كرده و آب آن را دو تا سه بار عوض میكنیم. میتوانیم در مرحله آخر با كمی شیر خیس كنیم.
سویا، تخم گشنیز و پیاز را با هم چرخ میكنیم. آرد، تخممرغها، جعفری، پیازچه، نمك و فلفل را اضافه کرده و ورز میدهیم. حالا از مواد با قاشق برداشته، در آرد سوخاری میغلتانیم شامیها را در دست فرم داده و سرخ میكنیم.
نکته: میتوانیم از آرد سوخاری استفاده نكنیم، در این صورت روغن كمتری هم استفاده میشود. این شامی بسیار ترد بوده و بهتر است در اندازه های كوچك تهیه شود.
بازگشت به صفحه نخست