روش تهیه شامی سویا


اگر اهل گیاهخواری هستید یا رژیم غذایی بدون گوشت دارید می توانید این غذا را تهیه کنید.

مواد لازم برای چهار نفر

سویا: دو پیمانه
تخم گشنیز ساییده شده: یك قاشق مرباخوری
پیاز: یك عدد
تخم مرغ: دو عدد
آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
آرد سوخاری: به میزان لازم
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
 

طرز تهیه

سویا را در آب خیس كرده و آب آن را دو تا سه بار عوض می‌كنیم. می‌توانیم در مرحله آخر با كمی شیر خیس كنیم.

سویا، تخم گشنیز و پیاز را با هم چرخ می‌كنیم. آرد، تخم‌مرغ‌ها، جعفری، پیازچه، نمك و فلفل را اضافه کرده و ورز می‌دهیم. حالا از مواد با قاشق برداشته، در آرد سوخاری می‌غلتانیم شامی‌ها را در دست فرم داده و سرخ می‌كنیم.
 

نکته: میتوانیم از آرد سوخاری استفاده نكنیم، در این صورت روغن كمتری هم استفاده میشود. این شامی بسیار ترد بوده و بهتر است در اندازه های كوچك تهیه شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7234 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور بازدید: 3129 ساعت: 5:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
2 گیاهخواران دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
3 تسکین ریفلاکس معده با رژیم غذایی گیاهخواری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 رژیم گیاهخواری در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
5 بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
6 کدام رژیم‌ گیاهخواری را انتخاب می کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر
7 هالیوودی های گیاهخوار ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
8 مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين
9 طرز تهیه لازانیای سبزیجات ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر
10 پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.