مواد لازم:یک عدد متوسط بادمجان یک عدد پیاز(درشت خرد شده) 2 حبه سیرخرد شده 150 میلی لیتر یا دو سوم لیوان آب سبزیجات 200 گرم قارچ ورقه شده 400 گرم گوجه فرنگی بدون پوست (خردشود) 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری سبزیجات خشک معطر(اورگانو و رزماری) حدود 12 برگ لازانیا 25 گرم کره 25گرم یا 2 قاشق غذاخوری سر پر آرد 5/1 لیوان شیر کمی رنده جوزهندی 200 گرم پنیر گودا و پنیر موتزارلا به اندازه لازم نمک و فلفل طرز تهیه: بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های 5/2 سانتی متری می بریم. در قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود. برای درست کردن سس، کره را در قابلمه ریخته، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پس از آن شیر و جوز را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر نمک را به آن می افزاییم. لازانیاها را در آب جوش پخته و روی دستمال تمیز آشپزخانه می گذاریم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتی متر) را چرب کرده، یک مقداری از سبزیجات می ریزیم، سپس یک ورق لازانیا را روی آن گذاشته و مقداری از سس سفید می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم. در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد مخلوط پنیرها را می پاشیم و در فر می گذاریم تا سه ربع بماند و روی آن طلایی شود. طرز تهیه سس سفید برای لازانیا: مواد لازم کره 50 گرم آرد سفید 2 قاشق سوپخوری شیر 2 فنجان نمک و فلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه: کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر ار به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است. بازگشت به صفحه نخست