طرز تهیه لازانیای سبزیجات


در تهیه این لازانیا (vegetables lasagna) از گوشت استفاده نشده است و غذای مناسبی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند.

مواد لازم:

یک عدد متوسط بادمجان
یک عدد پیاز(درشت خرد شده)
2 حبه سیرخرد شده
150 میلی لیتر یا دو سوم لیوان آب سبزیجات
200 گرم قارچ ورقه شده
400 گرم گوجه فرنگی بدون پوست (خردشود)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
یک قاشق مرباخوری سبزیجات خشک معطر(اورگانو و رزماری)
حدود 12 برگ لازانیا
25 گرم کره
25گرم یا 2 قاشق غذاخوری سر پر آرد
5/1 لیوان شیر
کمی رنده جوزهندی
200 گرم پنیر گودا و پنیر موتزارلا
به اندازه لازم نمک و فلفل


طرز تهیه:

بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های 5/2 سانتی متری می بریم. در قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود.
برای درست کردن سس، کره را در قابلمه ریخته، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پس از آن شیر و جوز را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر نمک را به آن می افزاییم.
لازانیاها را در آب جوش پخته و روی دستمال تمیز آشپزخانه می گذاریم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتی متر) را چرب کرده، یک مقداری از سبزیجات می ریزیم، سپس یک ورق لازانیا را روی آن گذاشته و مقداری از سس سفید می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم. در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد مخلوط پنیرها را می پاشیم و در فر می گذاریم تا سه ربع بماند و روی آن طلایی شود.



طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

مواد لازم
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 فنجان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر ار به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است. 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5749 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 5451 ساعت: 4:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.