افزایش 20 درصد صادرات لبنیات


‌معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: پارسال 550 هزار تن محصولات لبنی صادر شد که امسال حداقل تا 20 درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، حسن رکنی در حاشیه افتتاح فاز اول طرح توسعه شرکت کشت و صنعت زرین خوشه اراک در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه این واحد، اصلاح نژادی و ژنتیکی را به بهترین شکل ممکن انجام داده و از مایعات ژنتیکی ممتازی استفاده کرده است، گفت: در کنار این اقدامات، برنامه‌های بهبود مدیریت، بهبود جایگاه و تغذیه و مجموعه عواملی که برای ارتقای تولید نیاز است به بهترین شکل پیاده شده است.

وی تصریح کرد: توسعه کیفی در این واحد کاملا مشهود است به نحوی که بار میکروبی کاهش و میزان درصد چربی محصول افزایش داشته است.

رکنی با اشاره به افتتاح فاز اول این شرکت و توان افتتاح فاز دوم آن اظهار کرد: این شرکت پتانسیل بدل شدن به واحد نمونه تولید شیر در استان و کشور را داراست و امید است که روز به روز شرایط بهتری را در تولید آن شاهد باشیم.

وی افزود: شیر خشک در سا‌ل‌های گذشته وارد می شد اما امروز عکس این موضوع انجام می‌شود و مازاد محصول به صورت شیر خشک و مابقی فرآورده‌ها به کشورهای همسایه صادر ‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی را افزایش مصرف روزانه شیر در سبد خانوارها عنوان کرد و گفت: رویکرد وازرتخانه رویکردی صادراتی است تا بتوان از این نظر ارز قابل توجهی وارد کشور کرد.

وی با اشاره به اینکه تولید سالانه شیر در کشور از مجموع هشت میلیون رأس دام که عمدتا در واحدهای صنعتی تولید می‌شود؛ هشت میلیون و 268 هزار تن است، اضافه کرد: واحدهای صنعتی دربرگیرنده حدود یک میلیون رأس دام صنعتی هستند و نگاه ما به آینده این است که بهره‌وری دام‌های بومی را روز به روز افزایش داده و ساختمان ژنتیکی آنها را بهبود بخشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7267 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور بازدید: 1833 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
6 حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
8 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
9 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
11 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .