آبروریزی برخی تجار ایرانی در کشورهای آذربایجان و ارمنستان +سند


سازمان توسعه تجارت در پایان این نامه از مسئولان ذی ربط خواسته است موضوع را به کلیه شرکتهای مربوطه اعلام کرده و روند همکاری انها را مورد پیگیری و نظارت قرار دهند.

به گزارش لقمه، یکی از موضوعاتی که همواره صنعت و بخش تولید کشورمان را با چالش مواجه کرده، نبود بازارهای صادراتی است که در صورت به وجود آمدن شرایط صادرات، ضمن ارزآوری برای اقتصاد کشور و صنایع تولیدی و خدماتی، اعتبار ایران را در کشورهای هدف افزایش خواهد بود.

در بسیاری موارد، تجار و صادرکنندگان ضعف های موجود در این زمینه را به گردن دولت می اندازند و معتقدند حمایت های لازم از آنها صورت نگرفته و سیکل سخت صادرات و تحریم های غیرقانونی غرب در بخش بانکی، کار آنها را سخت تر کرده است.

اما شاید بد نباشد از آن طرف قضیه که بخشی از ضعف ها به خود تجار و فعالان اقتصادی حاضر در کشورهای دیگر باز می گردد هم نگاهی داشته باشیم. بر اساس نامه چندی پیش سازمان توسعه تجارت ایران که نسخه ای از آن به دست صبحانه رسیده، با اشاره به دیدار سفرای ایران در کشورهای مختلف با وزیر صنعت، عنوان شده است که در این جلسه سفرای ایران اعلام کرده اند که شرکت های کشورمان کالاها و اجناس مرغوب به بازار کشورهای ارمنستان و آذربایجان صادر کرده اند.

 

 

در این نامه که برای ریاست اتاق بازرگانی ایران و 7 استان کشور ارسال شده دیگر اقدام غیراخلاقی و نادرست صادرکنندگان ایرانی را عدم اجرای تعهد خود در قراردادها عنوان کرده و افزوده است که به دلیل اهمیت بازارهای مذکور و پتانسیل های موجود در آن، ضروری است با شرکت ها و تجار متخلف برخورد شده و ابطال کارت بازرگانی و جریمه آنها در دستور کار قرار بگیرد تا اعتبار کالاها و شرکت های ایرانی مخدوش نشود.

مدیرکل دفتر بازرگانی اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت در پایان این نامه از مسئولان ذی ربط خواسته است موضوع را به کلیه شرکتهای مربوطه اعلام کرده و روند همکاری انها را مورد پیگیری و نظارت قرار دهند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صبحانه

کد: 7276 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور بازدید: 1966 ساعت: 6:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
4 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 فروش ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده تملیکی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.