«میوه‌درمانی» به چاپ دوم رسید


نسخه‌های چاپ دوم کتاب «میوه‌درمانی» نوشته صدف کوه‌کن توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش لقمه، نویسنده کتاب در بخشی از مقدمه کوتاهی که بر آن نوشته اشاره می‌کند: ... بعدها درس خواندم و کارشناس تغذیه شدم و بعدتر در جایی خواندم که: «بگذارید غذا پزشک شما باشد.» هرچه بیشتر درباره خواص میوه‌ها و سبزی‌ها دانستم، معجزه‌های بیشتری دیدم و ایمان آوردم که خداوند برای هر دردی، درمانی طبیعی قرار داده است.

بخش‌های مختلف این کتاب به نام میوه‌ها نامگذاری‌ شده‌اند چون هر قسمت مطالب و اطلاعات مربوط به میوه‌درمانی توسط میوه مشخصی را شامل می‌شود. اسامی بخش‌های مختلف کتاب به این ترتیب هستند:

آلو، آناناس، آوو کادو، انجیر، انگور، بادمجان، باقلا، بروکلی، پرتقال، پسته، پیاز، تمشک، خرمالو، خیار، دارچین، ذرت، ریحان، زردآلو، زردچوبه، زعفران، زغال‌اخته، زنجبیل، زیره، سیب، طالبی، کرفس، کیوی، گردو، گلابی، گل‌کلم، گوجه‌فرنگی، لوبیا، لوبیاسبز، لیموترش، لیموشیرین، موز، نارنگی، نعنا، هل، هندوانه و هویج.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

در واقع پیاز یکی از قدیمی‌ترین مواد خوراکی است که از نظر کنترل بیماری دیابت مورد توجه بوده است. تحقیقات جدید علمی نیز نشان می‌دهد که خوردن پیاز، بر کاهش قند خون اثر می‌گذارد. برای مثال دانشمندان هندی در یک طرح تحقیقاتی به تعدادی داوطلب توصیه کردند که در رژیم غذایی خود از پیاز و آب پیاز استفاده کنند ( در مقادیر 25 - 200 گرم در روز) در این آزمایش نشان داده شد که مصرف میزان بالاتر پیاز، قند خون را کاهش می‌دهد و جالب این که فرقی نمی‌کند که پیاز مورد مصرف،‌ خام پا پخته باشد.

محققان معتقدند که پیاز ممکن است از طریق تاثیر در سوخت و ساز گلوکز در کبد و یا افزایش ترشح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفی انسولین بر کاهش قند خون موثر باشد.

ترکیبات شیمیایی موثر بر این کاهش عبارتند از آلیل پروپیل سولفاید و آلیسین، البته در دهه 1960 محققان ترکیبات شیمیایی ضد دیابت که اثر آن‌ها شبیه داروهای مصنوعی شیمیایی تولبوتامید یا اریناز است از پیاز جدا کردند. این ترکیبات در کیفیت تاثیر و افزایش تولید و ترشح انسولین اثر دارند.

این کتاب با 165 صفحه مصور رنگی، شمارگان 2 هزار نسخه و قیمت 10 هزار تومان به چاپ دوم رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7350 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 3657 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
8 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادات ممنوعه بعد از صرف غذا به خاطر اینکه باید به معده‌تان فرصتی بدهید تا غذای...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  نکاتی در مورد بادمجان

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.