به گزارش لقمه، نویسنده کتاب در بخشی از مقدمه کوتاهی که بر آن نوشته اشاره میکند: ... بعدها درس خواندم و کارشناس تغذیه شدم و بعدتر در جایی خواندم که: «بگذارید غذا پزشک شما باشد.» هرچه بیشتر درباره خواص میوهها و سبزیها دانستم، معجزههای بیشتری دیدم و ایمان آوردم که خداوند برای هر دردی، درمانی طبیعی قرار داده است.
بخشهای مختلف این کتاب به نام میوهها نامگذاری شدهاند چون هر قسمت مطالب و اطلاعات مربوط به میوهدرمانی توسط میوه مشخصی را شامل میشود. اسامی بخشهای مختلف کتاب به این ترتیب هستند:
آلو، آناناس، آوو کادو، انجیر، انگور، بادمجان، باقلا، بروکلی، پرتقال، پسته، پیاز، تمشک، خرمالو، خیار، دارچین، ذرت، ریحان، زردآلو، زردچوبه، زعفران، زغالاخته، زنجبیل، زیره، سیب، طالبی، کرفس، کیوی، گردو، گلابی، گلکلم، گوجهفرنگی، لوبیا، لوبیاسبز، لیموترش، لیموشیرین، موز، نارنگی، نعنا، هل، هندوانه و هویج.
در قسمتی از این کتاب میخوانیم:
در واقع پیاز یکی از قدیمیترین مواد خوراکی است که از نظر کنترل بیماری دیابت مورد توجه بوده است. تحقیقات جدید علمی نیز نشان میدهد که خوردن پیاز، بر کاهش قند خون اثر میگذارد. برای مثال دانشمندان هندی در یک طرح تحقیقاتی به تعدادی داوطلب توصیه کردند که در رژیم غذایی خود از پیاز و آب پیاز استفاده کنند ( در مقادیر 25 - 200 گرم در روز) در این آزمایش نشان داده شد که مصرف میزان بالاتر پیاز، قند خون را کاهش میدهد و جالب این که فرقی نمیکند که پیاز مورد مصرف، خام پا پخته باشد.
محققان معتقدند که پیاز ممکن است از طریق تاثیر در سوخت و ساز گلوکز در کبد و یا افزایش ترشح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفی انسولین بر کاهش قند خون موثر باشد.
ترکیبات شیمیایی موثر بر این کاهش عبارتند از آلیل پروپیل سولفاید و آلیسین، البته در دهه 1960 محققان ترکیبات شیمیایی ضد دیابت که اثر آنها شبیه داروهای مصنوعی شیمیایی تولبوتامید یا اریناز است از پیاز جدا کردند. این ترکیبات در کیفیت تاثیر و افزایش تولید و ترشح انسولین اثر دارند.
این کتاب با 165 صفحه مصور رنگی، شمارگان 2 هزار نسخه و قیمت 10 هزار تومان به چاپ دوم رسیده است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر