نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها


یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکیباتی هستند که به درمان دیابت نوع 2 کمک می‌کند.»

به گزارش لقمه، دکتر محمد فصیحی دستجردی در گفت‌وگویی در توضیح این مطلب که دیابت بزرگسالی در پی چاقی، کم‌تحرکی و مصرف غذاهای پرنشاسته به وجود می‌آید، ادامه داد: «در طب سنتی مصرف گیاهانی مثل گزنه و شنبلیله و هندوانه ابوجهل، کنگرفرنگی، گیاه دارویی گالیکا و... برای درمان دیابت نوع 2 توصیه شده است. این گیاهان به تدریج باعث لاغری شده و هم زمان قندخون را پایین می‌آورند.»

فصیحی در عین حال تاکید کرد: «فعالیت بدنی بیشتر در کنار تغییر رژیم غذایی به درمان دیابت کمک می‌کند. منظور از تغییر در رژیم غذایی نیز مصرف موادغذایی هستند كه به هضم بهتر نشاسته کمک می‌کنند.»

وی در ادامه افزود: «به مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود به جای برنج ساده از سبزی‌پلو، شوید، زیره یا سبوس همراه برنج استفاده کنند.»

دکتر فصیحی همچنین در رابطه با عوارض دیابت هشدار داد و گفت: «وقتی قندخون بالا می‌رود پلاک‌های ریز باعث بسته شدن عروق می‌شوند و بسته شدن عروق و عدم خونرسانی دلیل بسیاری از مشکلات افراد مبتلا به دیابت مثل نابینایی یا از دست دادن حس در پاهاست.»


وی در پایان با اشاره بر اینكه در طب سنتی برای درمان گرفتگی‌های عروقی و سیاهی سر انگشتان و بی‌حسی زالو و حجامت توصیه می‌شود، اظهار داشت: «زالو از دهانش ماده‌ای ترشح می‌کند که انعقاد خون را مختل می‌کند. این ماده در رگ در شعاع 40-50 سانتی‌متری پخش می‌شود و عروق بسته را باز می‌کند و محرک اعصاب محیطی است.»

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7381 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر بازدید: 4242 ساعت: 7:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.