مواد لازم:
زرده تخممرغ: 4 عدد
شیر: 400 میلیلیتر
شكر: 200 گرم
آرد: 75 گرم
اسانس هلو: 5 تا 6 قطره
هلوی تازه: 4 عدد
كمپوت هلو كه به شكل نصفههای هلو پخته شده: به میزان لازم
تخممرغ كامل: 2 عدد
برای زرین كردن رویه یك عدد زرده تخممرغ، چند قطره رنگ زرد زعفرانی، 2قطره اسانس هلو
روش تهیه:
1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر، آرد و اسانس هلو را با هم مخلوط كرده، شیر را آرامآرام به آن اضافه میكنیم و وقتی مخلوط یكدستی آماده شد، آن را روی حرارت میگذاریم و مدام به هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی كرم را از روی حرارت برداشتیم و كمی حرارت خود را از دست داد، هلوهای تازه را خرد كرده، داخل كرم میریزیم. همزمان 3 تخممرغ كامل را نیز اضافه كرده و مخلوط میكنیم.
2. به هم زدن مواد در این مرحله فقط باید توسط لیسك باشد. مواد را داخل رمكینهای تكنفره تقسیم میكنیم. اطراف رمكینها داخل ظرف مخصوص فر آنقدر آب جوش میریزیم كه تا نزدیك لبه رمكینها را پر كند. به تعداد رمكینها تكههای كمپوت هلو كه بهتر است هر كدام یك نصفه هلو باشد، داخل یك سینی فر چیده، روی آن را با مخلوط زرده تخممرغ، رنگ زعفرانی و اسانس هلو توسط برس زرین میكنیم. هر دو سینی را حدود 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كردهایم میپزیم.
3. پس از خارج كردن از فر، اگر روی پودینگها صاف بود كه یك نصف هلوی گریل شده روی آن قرار میدهیم که در این زمان آماده سرو است. اگر احساس كردیم كمی روی پودینگ گود شده، مواد داخل یكی از رمكینها را داخل قیفی با ماسوره ساده ریخته وسط پودینگها یك حفره ایجاد میكنیم و از مواد با قیف وسط پودینگ تزریق میكنیم. این كار باعث میشود سطح رویی پودینگ كه احتمالا تو رفته بالا بیاید. سپس نصفه هلوی گریل شده را روی آن میگذاریم.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :زندگی ایده آل