دسر هلو، برای سلیقه های خاص


پایگاه خبری لقمه: دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.

 طرز تهیه  دسر لیوانی هلو، برای سلیقه های خاص
 
مواد لازم:
 
پوره هلو: 150 گرم
شکر: 40 گرم
آب سرد: 2 ق س
پودر ژلاتین: 5 گرم
خامه (فرم گرفته): 250 گرم
پودر ژله نارنگی: به مقدار دلخواه
 
مواد لازم رویه:
 
توت فرنگی: یک پیمانه
آب سرد: 3 ق س
شکر: 40 گرم
آب سرد اضافی: یک ق س
پودر ژلاتین: یک ق س
شکلات سفید: 50 گرم
 
 
طرز تهیه:
 
پوره هلو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر ذوب شود. ژلاتین را با آب مخلوط کرده تا حالت اسفنجی شود. سپس به مخلوط پوره بیفزایید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. آن را کنار گذاشته تا خنک شود. سپس خامه فرم گرفته را به مواد بیفزایید و با لیسک هم بزنید. مواد را به دو قسمت تقسیم نموده و به یک قسمت پودر ژله نارنگی حل شده در آب را بیفزایید. لیوان دسر مورد نظر را درون کاسه یا قالب مافین به حالت کاج قرار داده و از دسر پررنگ درون لیوان ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد.
 
دوباره بعد از بته شدن دسر از مخلوطی که ژله نارنگی به آن اضافه نکردیم داخل لیوان ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس لیوان ها را از یخچال بیرون آورده و به حالت ایستاده قرار دهید و از دسر پررنگ یک بار دیگر داخل لیوان ریخته. به طوری که یک سانت از لیوان خالی بماند.
 
بعد از بسته شدن کامل دسر مواد رویه را روی آن بریزید. شکلات سفید را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده و از آن به اندازه یک دوم قاشق چای خوری برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق کوچکی به شکلات فرم دهید و کاغذ روغنی را داخل مقوایی که با دست آن را رول کرده و حالت داده اید قرار دهید و در یخچال قرار داده تا بسته شود از یخچال درآورده و از کاغذ روغنی جدا نموده و می توانید برای تزیین روی دسر استفاده کنید.
 
طرز تهیه مواد رویه:
 
توت فرنگی را با آب و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا توت فرنگی کمی پخته شود. ژلاتین را با آب سرد اضافی مخلوط کرده تا حالت اسفنجی پیدا کند و به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس مخلوط را از صافی عبور دهید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیک و شیرینی

کد: 13448 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 360 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
6 بدنتان را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
7 درمان طبیعی سرماخوردگی با این سبزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
8 طرز تهیه پاناکوتای خرما ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سبزی که به دفع سریع سنگ کلیه کمک می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
10 مازاد تولید تخم‌مرغ، دردسر ساز شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.