صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان
ایران توان بالقوه تولید 300 هزار تن پسته را دارد اما در سال جاری حدود 160 هزار تن تولید کرده است.
به گزارش لقمه محمدحسین کریمی پور با بیان اینکه کمی آمار رسمی تولید پسته ایران نیاز به بازسازی دارد گفت: انجمن پسته ایران در سالهای گذشته ساختاری را تعریف و آمار سالانه را تخمین می زند.
عضو هیات مدیره انجمن پسته ایران افزود: در حقیقت انجمن مذکور، هم پیش تخمین کرده و هم بعد از گذشت چند ماه از برداشت محصول آن را رصد می کند.
وی با اشاره به گزارش انجمن پسته اظهار داشت:در شهریور سال جاری ایران حدود 160 هزار تن و آمریکا حدود 208 هزارتن پسته خشک تولید داشته، اما سال گذشته ایران و آمریکا به ترتیب 210 و 237 هزار تن و سه سال قبل ایران 184 هزار تن و آمریکا 161 هزارتن پسته تولید کرده است و این امر نشان می دهد که طی یک پروسه سه ساله میزان خالص تولید آمریکا از ایران پیشی گرفته است.
کریمی پور با تأکید بر رتبه دوم ایران در تولید پسته، خاطر نشان کرد: مهمترین دلایل کاهش تولید محصول مذکور در ایران، نوسانات جوی، پدیده آور بودن و ناآور بودن است، اما امروزه با نگاه به دو کشور، در بهینه ترین شرایط، هر دو کشور توان تولیدی نزدیک به 300 هزار تن را دارند.
عضو هیات مدیره انجمن پسته ایران خاطر نشان کرد: کاهش تولید پسته، بیانگر آن است که در برخی سال های نامساعد، میزان تولید به نصف می رسد.
نقل از :ایصدا
کد:
742
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۱ اسفند
بازدید:
3151
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3
پسته آب خزر کیلو چند؟
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
4
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
5
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
6
روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7
دلالان، بازار پسته را میچرخانند
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
8
پیشبینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری
۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
9
کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11
صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رابطه افسردگی و رژیم لاغری
یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...
چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟
پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی
شواهد نشان میدهند كه با توجه به قابلیتهای تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
زمانهای مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکملها
در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید
تاریخ انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع میشود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماریها میشود.
زندگی سالم با غذای سالم
سالهاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماریها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت میكنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كمكم از چرخه درمان خارج كنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است