صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان
ایران توان بالقوه تولید 300 هزار تن پسته را دارد اما در سال جاری حدود 160 هزار تن تولید کرده است.
به گزارش لقمه محمدحسین کریمی پور با بیان اینکه کمی آمار رسمی تولید پسته ایران نیاز به بازسازی دارد گفت: انجمن پسته ایران در سالهای گذشته ساختاری را تعریف و آمار سالانه را تخمین می زند.
عضو هیات مدیره انجمن پسته ایران افزود: در حقیقت انجمن مذکور، هم پیش تخمین کرده و هم بعد از گذشت چند ماه از برداشت محصول آن را رصد می کند.
وی با اشاره به گزارش انجمن پسته اظهار داشت:در شهریور سال جاری ایران حدود 160 هزار تن و آمریکا حدود 208 هزارتن پسته خشک تولید داشته، اما سال گذشته ایران و آمریکا به ترتیب 210 و 237 هزار تن و سه سال قبل ایران 184 هزار تن و آمریکا 161 هزارتن پسته تولید کرده است و این امر نشان می دهد که طی یک پروسه سه ساله میزان خالص تولید آمریکا از ایران پیشی گرفته است.
کریمی پور با تأکید بر رتبه دوم ایران در تولید پسته، خاطر نشان کرد: مهمترین دلایل کاهش تولید محصول مذکور در ایران، نوسانات جوی، پدیده آور بودن و ناآور بودن است، اما امروزه با نگاه به دو کشور، در بهینه ترین شرایط، هر دو کشور توان تولیدی نزدیک به 300 هزار تن را دارند.
عضو هیات مدیره انجمن پسته ایران خاطر نشان کرد: کاهش تولید پسته، بیانگر آن است که در برخی سال های نامساعد، میزان تولید به نصف می رسد.
نقل از :ایصدا
کد:
742
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۱ اسفند
بازدید:
3138
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2
پسته آب خزر کیلو چند؟
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5
روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6
دلالان، بازار پسته را میچرخانند
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7
پیشبینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری
۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8
کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10
صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11
دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا
اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...
بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ!
چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...
بایدها و نبایدهای اهدایخون
پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید
مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان بسیار مؤثر است.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد میکند
یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روشهای عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماریها را از خود دور میکنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
پایگاه خبری لقمه: انگور، میوهای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربیها و قندهای تصفیهشده موجود در غذاهای فرآوریشده کمک میکند و با مصرف منظم آن میتوان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است