استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد


رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ضمن اعلام تشکیل کارگروه تخصصی الگوی تولید، توزیع و مصرف روغن به ویژه پالم، در این انستیتو از تشکیل دوجلسه در این کارگروه خبرداد.

به گزارش لقمه، دکتر مجید حاجی فرجی گفت: با توجه به نگرانی های ایجاد شده در رابطه با موضوع استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی و انتشار نظرات مختلف در این خصوص، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بنا به درخواست معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اقدام به تشکیل کارگروه تخصصی روغن با شرکت اعضای هیئت علمی گروههای تغذیه و صنایع غذایی انستیتو کرد.

وی افزود: با توجه به ابعاد گسترده موضوع، از گروههای مختلف علمی و پژوهشی انستیتو خواسته شده تا از دیدگاه های صنایع غذایی و نیز سلامت تغذیه ای موضوع را مورد بررسی و مداقه قرار دهند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: در دومین جلسه این کمیته و بررسی اولیه منابع علمی مرتبط با روغن پالم، مقرر شد مطالب ارائه شده از سوی اعضای گروه در سه محور معرفی روغن پالم و ساختار شیمیایی فراکسیون های مختلف آن، اثرات بالینی مصرف روغن پالم در رژیم غذایی و قوانین بین المللی در باره استفاده از روغن پالم در صنعت غذا طبقه بندی شده و برای سیاستگذاری به مراجع ذی ربط ارائه و به نحو مقتضی اطلاع رسانی شود.

حاجی فرجی در ادامه از تشکیل منظم جلسات مذکور خبر داد و بر عزم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بررسی تمامی جنبه های استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی تاکید کرد.

وی افزود: با توجه به جنبه های مختلف تکنولوژیکی و تغذیه ای، استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی مختلف، در جلساتی که با حضور نمایندگان انستیتو در انجمن صنایع لبنی و با حضور نمایندگان سازمانهای مختلف برگزار شد و مقرر گردید انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد جداول پروفایل اسیدهای چرب مورد قبول فرآورده های لبنی مختلف اقدام نماید.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: از سایر تصمیماتی که در جلسات برگزار شده در انجمن صنایع لبنی اتخاذ شد می توان به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی اشاره کرد. از سوی دیگر، پیشنهاد شد تا با انجام پروژه های تحقیقاتی با همکاری انستیتو و انجمن صنایع لبنی، امکان جایگزینی چربی های گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی مختلف (از جنبه های تکنولوژیکی، ارزیابی حسی و تغذیه ای) بررسی شود.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7421 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر بازدید: 2771 ساعت: 7:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
5 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
7 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 طرز تهیه بستنی موزی (بستنی رژیمی خوشمزه) ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9 بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10 قیمت انواع بستنی سنتی و صنعتی/ بستنی میوه‌ای در صدر قیمت‌ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
11 خانم ها از خوردن کدام بستنی باید اجتناب کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.