سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ


می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چند راه را برای سالم تر شدن ساندویچ تان و کم شدن کالری آن امتحان کنید.

به گزارش لقمه، آنچه در پی می آید، گروهی از بهترین خوراکی هایی است که می توانید به ساندویچ تان اضافه کنید:


آووکادو

هم چربی های مفید برای قلب دارد که کلسترول بد را کم می کند، هم آنتی اکسیدان هایی که با بیماری ها مبارزه می کنند و ضد بالا رفتن سن هستند. هم چنین شامل تقریبا 20 ویتامین و ماده معدنی متفاوت است.


ریحان
ریحان تازه علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، ضدالتهاب است. التهاب می تواند باعث پیری زودرس و بیماری های قلبی- عروقی شود. ریحان هم چنین غنی از ویتامین آ است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.


پیاز
ضدالتهاب است، مراقب رگ ها است و به این ترتیب، با عارضه های قلبی می جنگد، کلسترول را هم کم می کند. مواد موجود در آن باعث بالا رفتن تراکم استخوان می شود، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، قند خون را تنظیم می کند و بیماری های مزمن مثل سرطان را هم دور می کند.


حمص (نخود – ارده)
2 قاشق غذاخوری حمص را به جای یک قاشق سس مایونز به ساندویچ اضافه کنید. پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های گیاهی دارد و رنگ و طعم غذا را هم بیش تر می کند.


سرکه
کم کالری است، سرشار از آنتی اکسیدان است؛ و تحقیقات نشان داده، ماده اصلی تشکیل دهنده آن یعنی اسید استیک، به کنترل فشار خون و قند خون کمک می کند. استفاده از آن می تواند یک راه مفید برای کنترل وزن باشد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7434 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر بازدید: 3791 ساعت: 6:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.