آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟


پایگاه خبری لقمه: مطالعات جدید می گوید: پوسته آووکادو می تواند ویروس ها را درمان و مبارزه با بیماری های قلبی را درمان کند

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آووکادو از کاهش سطح کلسترول گرفته تا کمک به کاهش وزن، خواص بی‌شماری دارد و اخیرا نیز نتایج بررسی‌های جدید حاکی از آن است که پوست هسته این میوه که به طور معمول دور ریخته می‌شود دارای فوائد درمانی مهمی است.

 
به گفته متخصصان، پوست هسته آووکادو حاوی انواع ترکیب‌های شیمیایی است که می‌تواند ویروس‌ها را از بین برده، با مشکلات قلبی مقابله کرده و حتی در درمان سرطان مفید باشد.
 
متخصصان همچنین در سال ۲۰۱۵ در بررسی‌های خود دریافته بودند مصرف آووکادو با کاهش سطح "کلسترول بد خون" در افراد چاق همراه است در حالی که تحقیقات دیگر حاکی از ارتباط مصرف این میوه با کاهش خطر سندرم متابولیک است.
 
به گزارش مدیکال نیوز تودی، در بررسی جدید متخصصان آمریکایی به شناسایی ۱۱۶ ترکیب در عصاره پوست هسته آووکادو دست پیدا کردند که بسیاری از آنها برای سلامت انسان مفید است و بسیاری از این ترکیب‌ها در خود هسته این میوه وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11664 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 2531 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
9 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
10 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید در اینجا 10 نوع از محبوب ترین غذاهای آسیایی که بسیار خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند را برایتان معرفی کرده ایم.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.