کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار


پایگاه خبری لقمه: طی ماه های اخیر توزیع و میزان عرضه میوه های ممنوعه در بازار کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همه ساله شاهد ورود میوه‌های فرنگی به کشور هستیم که درنهایت این امر برهم خوردن تنظیم بازار و دورریخته شدن محصولات کشاورزی را به همراه دارد.

 
البته ناگفته نماند که طی دو سال اخیر ورود لجام گسیخته قاچاق انواع میوه‌های خارجی نگرانی هایی از باب تغییر ذائقه ایرانی به وجود آورده است.
 
براین اساس قاچاق میوه یکی از معضلات و چالش هایی به شمار می‌رود که مقابله و مهار آن امری ضروری است.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگویی با اشاره به آخرین وضعیت توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار اظهار داشت: توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار بسیار کاهش یافته، به طوریکه تنها ۳ قلم میوه خارجی در بازار عرضه می‌شود.
 
وی افزود: در حال حاضر میوه‌های قاچاق شامل انگور شیلی، سیب فرانسه و آووکادو است که میزان عرضه آن در بازار بسیار اندک است.
 
به گفته مهاجران نرخ هر کیلو انگور شیلی ۲۵ هزار تومان، سیب سبز فرانسه ۱۶ و آووکادو دانه‌ای ۱۳ هزار تومان است.
 
ضرورت اجتناب خرید میوه‌های ممنوعه
 
مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گفت: در حال حاضر مقداری پرتقال قاچاق در مغازه‌های سطح شهر خرید و فروش می‌شود.
 
وی افزود: تولیدات داخل به سبب نبودن بازار مناسب و قاچاق با چالش هایی روبرو شده که از مسئولان انتظار می‌رود با متخلفان امر برخورد نمایند چرا که تا کنون برخورد جدی نسبت به این موضوع صورت نگرفته است.
 
شادلو ادامه داد: با توجه به فراوانی میوه‌های تابستانه ضرورتی بر عرضه میوه قاچاق خارج از فصل وجود ندارد.
 
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به نرخ‌های گزاف میوه‌های خارجی بیان کرد: علی‌رغم نرخ‌ بالای میوه‌های ممنوعه، اما عرضه آن در خارج از فصل تولیدات داخل، موجب شده تا مصرف کنندگان به سبب تنوع سبد میوه، اقدام به خرید نمایند، این درحالی است که مصرف‌کنندگان در جهت حمایت از تولید داخل باید از خرید اجتناب نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11033 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 2058 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...