کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار


پایگاه خبری لقمه: طی ماه های اخیر توزیع و میزان عرضه میوه های ممنوعه در بازار کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همه ساله شاهد ورود میوه‌های فرنگی به کشور هستیم که درنهایت این امر برهم خوردن تنظیم بازار و دورریخته شدن محصولات کشاورزی را به همراه دارد.

 
البته ناگفته نماند که طی دو سال اخیر ورود لجام گسیخته قاچاق انواع میوه‌های خارجی نگرانی هایی از باب تغییر ذائقه ایرانی به وجود آورده است.
 
براین اساس قاچاق میوه یکی از معضلات و چالش هایی به شمار می‌رود که مقابله و مهار آن امری ضروری است.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگویی با اشاره به آخرین وضعیت توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار اظهار داشت: توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار بسیار کاهش یافته، به طوریکه تنها ۳ قلم میوه خارجی در بازار عرضه می‌شود.
 
وی افزود: در حال حاضر میوه‌های قاچاق شامل انگور شیلی، سیب فرانسه و آووکادو است که میزان عرضه آن در بازار بسیار اندک است.
 
به گفته مهاجران نرخ هر کیلو انگور شیلی ۲۵ هزار تومان، سیب سبز فرانسه ۱۶ و آووکادو دانه‌ای ۱۳ هزار تومان است.
 
ضرورت اجتناب خرید میوه‌های ممنوعه
 
مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گفت: در حال حاضر مقداری پرتقال قاچاق در مغازه‌های سطح شهر خرید و فروش می‌شود.
 
وی افزود: تولیدات داخل به سبب نبودن بازار مناسب و قاچاق با چالش هایی روبرو شده که از مسئولان انتظار می‌رود با متخلفان امر برخورد نمایند چرا که تا کنون برخورد جدی نسبت به این موضوع صورت نگرفته است.
 
شادلو ادامه داد: با توجه به فراوانی میوه‌های تابستانه ضرورتی بر عرضه میوه قاچاق خارج از فصل وجود ندارد.
 
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به نرخ‌های گزاف میوه‌های خارجی بیان کرد: علی‌رغم نرخ‌ بالای میوه‌های ممنوعه، اما عرضه آن در خارج از فصل تولیدات داخل، موجب شده تا مصرف کنندگان به سبب تنوع سبد میوه، اقدام به خرید نمایند، این درحالی است که مصرف‌کنندگان در جهت حمایت از تولید داخل باید از خرید اجتناب نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11033 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 2659 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...