ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی!


پایگاه خبری لقمه: یافته های محققان نشان می دهد، سبزی های غنی از لوتئین (سبزی ها ومیوه های سبز و زرد) برای جلوگیری از بیماری های قلبی موثرتر هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لوتئین یک ترکیب شیمیایی با شکل ظاهری، بلورهای جامد نارنجی-قرمز و آنتی‌ اکسیدان موجود در برخی مواد غذایی مثل سبزیجات برگ‌دار و تیره رنگ است.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کر2/care،یافته های محققان دانشگاه لینکوپینگ سوئد/Linkoping University نشان می دهد این سبزی ها نه تنها در کاهش بیماری های قلبی به طور خاص مفید هستند بلکه حتی در درمان بعضی بیماری ها بعد از تشخیص در بیمار کمک می کنند.
 
 
لوتئین یکی از 700 نوع متفاوت از ترکیبات موسوم به کاروتنوئیدهاست که در طبیعت یافت می شوند. بعضی کارتنوئیدها داخل بدن ما به ویتامین آ تبدیل شده و به کارکرد بهتر سیستم ایمنی، بینایی و پوست کمک می کنند. لوتئین مانند دیگر کارتنوئیدها آنتی اکسیدان است و به از بین بردن رادیکال های آزاد مخرب مرتبط با سالمندی، التهاب و بیماری کمک می کند.
 
 
بیماری های قلبی از سال ها قبل با التهاب مرتبط بوده اند؛ بنابراین جای تعجبی ندارد غذاهایی با این ترکیب که خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند، بیشترین تاثیر را بر این بیماری ها داشته باشند. از آنجا که بیماری قلبی مهم ترین دلیل مرگ و میر در جهان است هر عاملی که بتواند میزان ابتلا به آن را کاهش دهد، بسیار مهم به شمار می آید.
 
***منابع غذایی غنی از لوتئین
لوتئین بیش از همه ابتدا در سبزی های سبزپر رنگ یا نارنجی؛ مانند اسفناج، آووکادو، جعفری، هویج، کلم بروکسل، کاهو، کلم برگ، نخود سبز و طالبی یافت می شود. بعضی غلات مانند گندم و فریکه (گندم سبز برشته شده) نیز از منابع دیگر غنی این ماده هستند.
اما خوردن غذاهای خوراکی غنی از لوتئین برای رسیدن به نتایج آن کافی نیست. لوتئین از جمله موادی است که برای جذب به چربی نیاز دارد و برای بهره مند شدن از جذب لوتئین باید آن را با روغن های سالم در رژیم غذایی گنجاند.
 
 
انتخاب آووکادو گزینه خوبی است؛ زیرا لوتئین و چربی را همزمان دارد و میزان جذب را افزایش می دهد.
غیر از این میوه ها و سبزی های غنی از نظر لوتئین می توانند به طور خاص کاهش دید ناشی از سالمندی/AMD را نیز کاهش دهند. در حالیکه داروهایی که فعلا برای بیماری های قلبی تجویز می شوند؛ مانند مهارکننده آنزیم تبدیل‌کننده آنژیوتانسین/ACE inhabitors عوارض جانبی فراوانی از جمله خستگی مفرط، سرفه، خارش پوست، قرمزی، بی حالی، درد قفسه سینه، نبض نامتوازن، ضعف و نفس تنگی را به ارمغان می آورند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11352 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 257 ساعت: 3:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 گران شدن 10 درصدی میوه در ایام عید ۱۳۹۶ شنبه ۱۲ اسفند
6 توزیع میوه عید از 20 اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
7 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
8 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
9 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
10 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.