ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی!


پایگاه خبری لقمه: یافته های محققان نشان می دهد، سبزی های غنی از لوتئین (سبزی ها ومیوه های سبز و زرد) برای جلوگیری از بیماری های قلبی موثرتر هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لوتئین یک ترکیب شیمیایی با شکل ظاهری، بلورهای جامد نارنجی-قرمز و آنتی‌ اکسیدان موجود در برخی مواد غذایی مثل سبزیجات برگ‌دار و تیره رنگ است.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کر2/care،یافته های محققان دانشگاه لینکوپینگ سوئد/Linkoping University نشان می دهد این سبزی ها نه تنها در کاهش بیماری های قلبی به طور خاص مفید هستند بلکه حتی در درمان بعضی بیماری ها بعد از تشخیص در بیمار کمک می کنند.
 
 
لوتئین یکی از 700 نوع متفاوت از ترکیبات موسوم به کاروتنوئیدهاست که در طبیعت یافت می شوند. بعضی کارتنوئیدها داخل بدن ما به ویتامین آ تبدیل شده و به کارکرد بهتر سیستم ایمنی، بینایی و پوست کمک می کنند. لوتئین مانند دیگر کارتنوئیدها آنتی اکسیدان است و به از بین بردن رادیکال های آزاد مخرب مرتبط با سالمندی، التهاب و بیماری کمک می کند.
 
 
بیماری های قلبی از سال ها قبل با التهاب مرتبط بوده اند؛ بنابراین جای تعجبی ندارد غذاهایی با این ترکیب که خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند، بیشترین تاثیر را بر این بیماری ها داشته باشند. از آنجا که بیماری قلبی مهم ترین دلیل مرگ و میر در جهان است هر عاملی که بتواند میزان ابتلا به آن را کاهش دهد، بسیار مهم به شمار می آید.
 
***منابع غذایی غنی از لوتئین
لوتئین بیش از همه ابتدا در سبزی های سبزپر رنگ یا نارنجی؛ مانند اسفناج، آووکادو، جعفری، هویج، کلم بروکسل، کاهو، کلم برگ، نخود سبز و طالبی یافت می شود. بعضی غلات مانند گندم و فریکه (گندم سبز برشته شده) نیز از منابع دیگر غنی این ماده هستند.
اما خوردن غذاهای خوراکی غنی از لوتئین برای رسیدن به نتایج آن کافی نیست. لوتئین از جمله موادی است که برای جذب به چربی نیاز دارد و برای بهره مند شدن از جذب لوتئین باید آن را با روغن های سالم در رژیم غذایی گنجاند.
 
 
انتخاب آووکادو گزینه خوبی است؛ زیرا لوتئین و چربی را همزمان دارد و میزان جذب را افزایش می دهد.
غیر از این میوه ها و سبزی های غنی از نظر لوتئین می توانند به طور خاص کاهش دید ناشی از سالمندی/AMD را نیز کاهش دهند. در حالیکه داروهایی که فعلا برای بیماری های قلبی تجویز می شوند؛ مانند مهارکننده آنزیم تبدیل‌کننده آنژیوتانسین/ACE inhabitors عوارض جانبی فراوانی از جمله خستگی مفرط، سرفه، خارش پوست، قرمزی، بی حالی، درد قفسه سینه، نبض نامتوازن، ضعف و نفس تنگی را به ارمغان می آورند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11352 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2328 ساعت: 3:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.