آموزش مرحله به مرحله تهیه ژله تزریقی


اگر می خواهید ژله ای با تزئین گل شقایق داشته باشید، دستور زیر را بخوانید.

به گزارش لقمه، برای تهیه ژله ای که با گل شقایق تزئین می شود، مراحل زیر را انجام دهید.

با سرنگ رنگ مشکی رو به صورت عمود وارد ژله می کنیم و آروم  رنگ رو داخل ژله تزریق می کنیم.


کمی هم همین کار را با زاویه موربی انجام می دهیم. این تزریق اول، پرچم گل شقایق می شود. هرچقدر پرچم گل در مرکز آن پرتر باشد، گل زیباتری خواهیم داشت.


حالا اگر با همان سرنگ به حالت رشته مانند خامه رنگی را تزریق کنیم پرچم های بلندتری مثل رگبرگ شکل می گیرد که در چهار دسته چهارتایی این کار را انجام می دهیم.


با همون سرنگ کمی بالاتر از جایی که پرچم های بلند چهار تایی را زدیم گلبرگها را می زنیم.


سرنگ را بالاتر از پرچم وارد ژله می کنیم همین طور که آرام فشار می دهیم تا رنگ خارج شود، به شکل زیگ زاگ نرم به سمت مرکز گل بر می گردیم. اگر سرنگ را به سمت چپ و راست به اندازه ای که می خواهید گلبرگ هاتون بزرگ باشد سرنگ حاوی رنگ را حرکت بدید و به سمت مرکز برگردید که با این عمل شکل یک گلبرگ می شود. البته در حین حرکت سرنگ، فشار آرام برای تزریق رنگ فراموش نشود.


بلندی پرچم های چهارتایی به این بستگی دارد که سوزن سرنگ را تا چه اندازه در ژله فرو می برید.


نکته: ظرف مورد استفاده حتما شیشه ای یا یکبار مصرف و شفاف باشد، چون باید بتوانید وقتی یک مرحله را انجام می دهید بلندش کنید و نتیجه را ببینید.


آموزش از نسا ضربتی



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7439 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر بازدید: 9684 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
2 طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
4 از کجا بفهمیم برنامه غذایی سالمی داریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
5 هنرآشپزی؛دسر خورده شیشه ۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر
6 آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
9 ایده‌های تصویری برای تزئین ژله‌های رولی و چند رنگ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
10 ایده‌هایی برای تزیین ژله‌+ ژله شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
11 ژله هفت میوه برای شب یلدا ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.