زیتون، عامل اختلاف آمریکا و اسپانیا/اسپانیایی‌ها دامپینگ کردند


پایگاه خبری لقمه: دپارتمان تجارت آمریکا اعلام کرد: بازرسی‌هایی را برای بررسی این‌که واردات برخی اقلام زیتون از اسپانیا باعث برهم خوردن ناعادلانه رقابت در بازار آمریکا می‌شود یا خیر، آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از ایندیپندنت، مقامات آمریکایی مشغول بررسی اتهامات دامپینگ در مورد واردات زیتون از اسپانیا هستند. این اداره اعلام کرد که بازرسی‌ها، طبق دادخواست ارائه شده توسط «ائتلاف تجارت عادلانه زیتون رسیده»، که اعضای آن شامل دو تولیدکننده بزرگ زیتون یعنی بل‌کارترفودز و موسکوفمیلی‌اولیو هستند، انجام خواهد شد.

 
وزیر تجارت، ویلبور راس گفت: دپارتمان تجارت تضمین می‌کند که ارزیابی کامل و عادلانه‌ای در مورد حقایق این موضوع انجام شود و درصورتی‌که قانونی نقض شده باشد، این اداره فورا برای متوقف کردن هر گونه فعالیت تجاری غیرعادلانه وارد عمل خواهد شد.
 
همچنین اعلام شده که ایالات متحده به تجارت آزاد و عادلانه متقابل با اسپانیا پایبند است. از طرف شرکت‌های آمریکایی، این نگرانی‌هایی وجود دارد که تولیدکنندگان خارجی، زیتون را در بازار آمریکا با قیمتی کمتر از بازار کشور خودشان می‌فروشند یعنی همان پروسه‌ای که با نام دامپینگ شناخته می‌شود و بنابراین، رقابت در آمریکا را تضعیف می‌کنند؛ قانون آمریکا این کار را ممنوع کرده است. 
 
کمیسیون تجارت بین‌المللی آمریکا هم تحقیقاتی را بر روی این که آیا صنعت و نیروی کار آمریکا با واردات اسپانیایی آسیب می‌بینند یا خیر، را انجام می‌دهد. در رویداد جداگانه دیگری هم رییس جمهور ترامپ این هفته گفت که در نظر دارد سهمیه‌ها و تعرفه‌هایی را برای مواجهه با «معضل بزرگ» دامپینگ فولاد از چین و سایرین، اعمال کند.
 
فعالیت‌هایی که او در مورد فولاد انجام می‌دهد، بخشی از کمپین گسترده‌تر او با هدف احیای صنعت تولید و حفظ صنایع آمریکا را تشکیل می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11264 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 1906 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.