صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
وزن کم عین سلامت است
مدرس فدراسیون آمادگی جسمانی:
وزن کم عین سلامت است
اگر کمبود وزن به دلیل مشکلات جسمی و هورمونی نباشد، نشان دهنده سلامت افراد است.
دکتر فرهاد قدیری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم در خصوص افراد کم وزن گفت: از نظر مفهوم تندرستی وزن کم عین سلامت است.
این مدرس فدراسیون آمادگی جسمانی با بیان این مطلب گفت: افراد جامعه باید بدانند اگر کاهش وزن دارند، از نظر تندرستی و سلامتی هیچ مشکلی ندارند.
قدیری افزود: اگر افراد لاغر مشکلات هورمونی و جسمانی خاص نداشته و در شرایط سلامت جسمانی، کاهش وزن دارند، باید خوشحال باشند؛ زیرا وزن کم عین سلامت است.
نقل از :ایصدا
کد:
748
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ جمعه ۵ اسفند
بازدید:
3310
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5
چربی سوزی با انجام ورزش های استقامتی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت میآورد؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
7
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8
وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9
بیانیه رسانههای ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10
رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11
رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نقش ویتامین D در سلامت بدن
ویتامین D از جمله ویتامینهایی است که دریافت آن از...
نسخه طب سنتی برای دیابتیها
یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...
ارزش غذایی و خواص انواع گوشت
اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
20 توصیه ناب تغذیهای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی
کسانی که به ضعف حافظه دچارند، بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خواباندهاند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟
پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
سرخ كردن غذا،چگونه؟
یكی از مهمترین كارهای روزمره خانمها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذاییشان را تامین نماید.
کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید!
برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکانپذیر به نظر میرسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است