طراحی رستوران اشتها آور با این رنگ ها!


آیا تاکنون به تاثیر و اهمیت رنگ در طراحی داخلی رستوران ها اندیشیده اید؟ تصاویر زیر ایده های خوبی برای انتخاب رنگ در طراحی داخلی رستوران در اختیارتان قرار می دهد.

  به گزارش لقمه،  رنگ به طور ناخوداگاه جنبه های مختلفی از زندگی روزمره مان را شکل می دهد، بر نگرش افراد و محیط پیرامون تاثیر می گذارد، همچنین در موقعیت های خاص، تاثیر عمیقی بر میزان آرامش افراد می گذارد. رنگ، نگرش مثبت را در ما تقویت کرده و محیط پیرامون مان را دیدنی می کند.

وقتی در مورد پالت رنگی رستوران تصمیم می گیرید، احساسی که می خواهید افراد در آن رستوران پیدا کنند را در نظر آورید. همچنین نوع غذایی که قرار است در آن رستوران سرو شود، و نوع مشتریان احتمالی که به آنجا می آیند را نیز در نظر بگیرید. 

رنگ های مختلف، حالات و احساسات متفاوتی را به ما القا می کند. برای مثال رنگ های گرم مثل زرد، قرمز و نارنجی رنگهایی بسیار مهیج است و اشتها را نیز افزایش می دهد.

تصاویر زیر، تعدادی از بهترین طراحی های رستوران (بر اساس رنگ) را نشان می دهد. به چارت و ترکیبات رنگی هر یک از این تصاویر توجه کنید. این نمونه تصاویر می تواند در انتخاب ترکیب رنگ و طراحی رستوران به شما کمک کند.   

 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 7480 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۸ مهر بازدید: 3326 ساعت: 7:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با روش چنگال لاغر شوید! آیا رژیمی را سراغ دارید که در آن هر چه می‌خواهیم بتوانیم بخوریم اما با این حال لاغر شویم؟
برای داشتن شکمی تخت، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید اگر می‌خواهید همیشه اندامی متناسب و شکمی تخت داشته باشید، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.