طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین


اگر سیب در منزل دارید که بچه ها آن را نمی خورند می توانید با مقداری آرد ذرت و دارچین پودینگ خوشمزه ای تهیه و آن را به عنوان دسر از آن استفاده کنید.

مواد لازم

• دو فنجان شیر بدون چربی

• یک سوم فنجان آرد ذرت

• دو قاشق غذاخوری شکر

• نصف قاشق چایخوری دارچین

• ربع قاشق چایخوری نمک

• یک عدد تخم مرغ

• دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)

• 1/4 فنجان کشمش

 

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.

2. در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.

3. حرارت را کم کنید و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.

4. در یک کاسه تخم مرغ را هم بزنید و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن بیفزایید و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 7506 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر بازدید: 5039 ساعت: 4:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه شیرینی تر ساده در منزل ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
2 دستور تهیه پودینگ شکلاتی ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
3 دستور تهیه پودینگ گوشت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ آبان
4 طرز تهیه پودینگ زعفرانی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
5 طرز تهیه پودینگ هلو ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
6 آیا دسر، غذا را هضم می کند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
7 پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر
8 غذاهای عضله آور برای مردان ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.