مواد لازم
1 بسته پودینگ شکلاتی
2 بسته بیسکویت ساده وانیلی
2 بسته بیسکویت کاکائویی
کمی پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
1. پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بستهبندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.
2. ظرفی با حداقل عمق 3 سانتیمتر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید.سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.
3. ردیف بعدی را بیسکویت کاکایویی بچینید ومجددا با لایهای از پودینگ روی آنها را بپوشانید.به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
4. روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید.
5. بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.
فوت و فن:
- برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویتها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آشپزی مثبت