مواد لازم:
پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری شیر: چهار لیوان تخممرغ: یک عدد خامه زدهنشده: یکدوم لیوان شکر: یکدوم لیوان پودر وانیل شکری: سه بسته گلاب: چهار قاشق مرباخوری زعفران: به مقدار لازم طرز تهیه: 1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید. 2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود. 3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بازگشت به صفحه نخست