برنامه ویژه وزارت بهداشت برای نیترات بالای گوجه فرنگی چیست؟


رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه جامع وزارت بهداشت برای کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی خبر داد.

 به گزارش لقمه، دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت، گفت: در زمینه کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی برنامه جامع و کاملی را در دست اجرا داریم.

وی در این باره افزود: در این راستا امسال در کل کشور و به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب نمونه‌گیری‌ها در حال انجام و بررسی است. به این ترتیب سال 94 تصویر نسبتا جامعی از وضعیت آلاینده‌ها در فرآورده‌های اصلی غذایی و کشاورزی ارائه خواهیم داد.

وی همچنین به امضای تفاهمنامه‌ای در جهت پایش سموم و آلاینده‌ها در بازار میوه و تره بار تهران اشاره کرد و در عین حال گفت: البته کارگروه مشترکی را نیز با وزارت جهاد کشاورزی تشکیل داده‌ایم و به نتایج خوبی هم رسیده‌ایم. به عنوان مثال امسال برنامه‌ی مفصلی برای گوجه فرنگی داریم چرا که برخی مطالعات حاکی از وجود نیترات بالا و سموم در این کالای پرمصرف است. بنابراین به منظور ارتقای سلامت این کالا اقدامات لازم در دست انجام است.

دیناروند همچنین با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا و همچنین تفاهم نامه امضا شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور افزایش قدرت نظارت و برخورد با تقلبات در حوزه غذا اشاره کرد و گفت: به این ترتیب زیرساخت‌های پیشرفته جهت کنترل سریع و دقیق آلاینده‌ها و تقلبات غذایی در آزمایشگاه‌های مرجع و قطب سازمان غذا و دارو ایجاد می‌شود تا به این ترتیب نظارت‌ها و کنترل‌ها با دقت و سرعت بیشتری پیش رود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7532 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 2332 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 نگرانی از نیترات بالا در گوجه فرنگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
3 نفوذ نیترات فاضلاب در شبکه آبرسانی تهران ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
4 نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
5 گروه خونی A، زخم معده می آورد! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ مرداد
6 آب شرب آلوده به نیترات و خطر تولد نوزادان نارس ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير
7 کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌كنند؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ بهمن
8 نوشیدن چای جوشیده ممنوع! ۱۳۹۱ شنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند یکی از عواملی که تاثیر مستقیم بر روابط زناشویی دارد میل جنسی است. کاهش میل جنسی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در زندگی زوجین شود.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده یک كارشناس تغذیه، نوشیدنی‌هایی را كه با خیال راحت می‌توانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.