آب شرب آلوده به نیترات و خطر تولد نوزادان نارس


نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که آلوده شدن آب شرب به نیترات، خطر تولد نوزادان نارس را افزایش می‌دهد.

به گزارش لقمه،  پزشکان با توجه به نتایج این مطالعه هشدار دادند که مصرف آب شرب آلوده به نیترات در دروان بارداری خطر تولد نوزادان مبتلا به نواقص مادرزادی نظیر «اسپینا بیفیدا» یا بیرون‌زدگی نخاع، عارضه لب‌شکری و عدم رشد طبیعی اندام‌ها را تشدید کند.


یکی از کارشناسان مرکز خدمات سلامت زیست محیطی کالیفرنیا در این رابطه گفت: برخی چاه‌های خصوصی که مستعد آلوده شدن به نیترات هستند باید دائم کنترل شوند.


از آنجا که افزایش سطح نیترات به دلیل کاربرد برخی تکنیک‌های زراعی نیز می‌تواند باشد، کشاورزان هم باید به نوبه خود برای کاهش تولید این آلودگی در آب آشامیدنی تلاش کنند. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4529 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير بازدید: 2835 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 نگرانی از نیترات بالا در گوجه فرنگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
3 برنامه ویژه وزارت بهداشت برای نیترات بالای گوجه فرنگی چیست؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
4 نفوذ نیترات فاضلاب در شبکه آبرسانی تهران ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
5 نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
6 گروه خونی A، زخم معده می آورد! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ مرداد
7 کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌كنند؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ بهمن
8 نوشیدن چای جوشیده ممنوع! ۱۳۹۱ شنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  فواید و مضرات گیاه خواری

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»