روش تهیه باسلوق خانگی


باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

نشاسته گل 1پیمانه
شکر 1؛1/2 پیمانه
اب  2 پیمانه
کره 2قاشق چای خوری
گلاب 1/2 پیمانه
پودر نارگیل
گردو


روش تهیه

نشاسته را با 1پیمانه اب حل کرده مثل دوغ شود و شکر را اضافه کرده هم زده روی حرارت گذاشته و هم می زنیم.

کمی که سفت شد یک پیمانه بعدی را اضافه می کنیم دوباره هم زده تا کمی که دوباره سفت شد گلاب را اضافه می کنیم. وقتی سفت شد ظرف شیشه ای برداشته کره را اضافه می کنیم. کمی که خنک شد در قالب را چرب کرده مواد را داخل ان ریخته یک گردو داخلش گذاشته در یخچال بگذارید. کمی که سرد شد از قالب در آورده در پودر نارگیل می غلتانیم.

باسلوق آماده است.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7608 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 4215 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
2 همه چیز درباره آجیل چهارشنبه سوری ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
3 روش تهیه باسلوق در مایکروویو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
4 باسلــوق گل سرخ و بهار نارنج برای پذیرایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.