روش تهیه باسلوق خانگی


باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

نشاسته گل 1پیمانه
شکر 1؛1/2 پیمانه
اب  2 پیمانه
کره 2قاشق چای خوری
گلاب 1/2 پیمانه
پودر نارگیل
گردو


روش تهیه

نشاسته را با 1پیمانه اب حل کرده مثل دوغ شود و شکر را اضافه کرده هم زده روی حرارت گذاشته و هم می زنیم.

کمی که سفت شد یک پیمانه بعدی را اضافه می کنیم دوباره هم زده تا کمی که دوباره سفت شد گلاب را اضافه می کنیم. وقتی سفت شد ظرف شیشه ای برداشته کره را اضافه می کنیم. کمی که خنک شد در قالب را چرب کرده مواد را داخل ان ریخته یک گردو داخلش گذاشته در یخچال بگذارید. کمی که سرد شد از قالب در آورده در پودر نارگیل می غلتانیم.

باسلوق آماده است.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7608 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 4252 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
2 همه چیز درباره آجیل چهارشنبه سوری ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
3 روش تهیه باسلوق در مایکروویو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
4 باسلــوق گل سرخ و بهار نارنج برای پذیرایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.