روش تهیه باسلوق خانگی


باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

نشاسته گل 1پیمانه
شکر 1؛1/2 پیمانه
اب  2 پیمانه
کره 2قاشق چای خوری
گلاب 1/2 پیمانه
پودر نارگیل
گردو


روش تهیه

نشاسته را با 1پیمانه اب حل کرده مثل دوغ شود و شکر را اضافه کرده هم زده روی حرارت گذاشته و هم می زنیم.

کمی که سفت شد یک پیمانه بعدی را اضافه می کنیم دوباره هم زده تا کمی که دوباره سفت شد گلاب را اضافه می کنیم. وقتی سفت شد ظرف شیشه ای برداشته کره را اضافه می کنیم. کمی که خنک شد در قالب را چرب کرده مواد را داخل ان ریخته یک گردو داخلش گذاشته در یخچال بگذارید. کمی که سرد شد از قالب در آورده در پودر نارگیل می غلتانیم.

باسلوق آماده است.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7608 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 4191 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
2 همه چیز درباره آجیل چهارشنبه سوری ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
3 روش تهیه باسلوق در مایکروویو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
4 باسلــوق گل سرخ و بهار نارنج برای پذیرایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت