مواد اولیه :
آرد نشاسته ذرت یك پیمانه
آب سه و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شكر دو پیمانه
كره یك قاشق غذاخوری
خلال پسته، خلال بادام و گردو به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
زعفران دم كرده غلیظ دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد نشاسته ذرت را با شكر مخلوط كرده، سپس آب سرد را افزوده و با همزن مفتولی هم میزنیم تا مخلوط یكدست شود. مخلوط نشاسته را درون مایكروویو با قدرت 100 درصد، به مدت 5 الی 8 دقیقه قرار میدهیم. در میان پخت، یك الی دو بار مخلوط را هم میزنیم(برای اینكه مواد دور ظرف نچسبد، آن را چرب میكنیم.) ظرف را از دستگاه خارج كرده، گلاب، زعفران، كره آب كرده و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد درون دستگاه میگذاریم تا مواد غلیظ شوند. از این مرحله میتوان به دو روش باسلوق را تهیه كرد.
در روش اول روی فویل پودر نارگیل پاشیده، باسلوق را روی آن ریخته، سپس خلال بادام، پسته و گردوهای نصف شده را روی آن میریزیم و از یك سمت رول میكنیم و در یخچال به مدت چهار ساعت میگذاریم تا خنك شده و خودش را بگیرد، سپس آن را برش میزنیم. در روش دوم پودر نارگیل را در ظرف ریخته و باسلوق را با قاشق روی آن میریزیم، به صورت مخروطی در آورده و روی آن گردو نیم شده قرار میدهیم.
نكــته: میتوانید زعفران را حذف كرده و باسلوق را ساده درست كنید. اگر باسلوقهای رنگی دوست دارید، میتوانید از رنگهای مجاز خوراكی استفاده كنید.