روش تهیه باسلوق در مایکروویو


باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود.

مواد اولیه :

آرد نشاسته ذرت                                                                   یك پیمانه

 آب                                                                                     سه و نیم پیمانه

 گلاب                                                                                  نصف پیمانه

 شكر                                                                                 دو پیمانه

 كره                                                                                   یك قاشق غذاخوری

 خلال پسته، خلال بادام و گردو                                                به میزان لازم

 پودر نارگیل                                                                          به میزان لازم

 وانیل                                                                                   1/8 قاشق چایخوری

 زعفران دم كرده غلیظ                                                             دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

آرد نشاسته ذرت را با شكر مخلوط كرده، سپس آب سرد را افزوده و با همزن مفتولی هم می‌زنیم تا مخلوط یكدست شود. مخلوط نشاسته را درون مایكروویو با قدرت 100 درصد، به مدت 5 الی 8 دقیقه قرار می‌دهیم. در میان پخت، یك الی دو بار مخلوط را هم می‌زنیم(برای این‌كه مواد دور ظرف نچسبد، آن را چرب می‌كنیم.) ظرف را از دستگاه خارج كرده، گلاب، زعفران، كره آب كرده و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد درون دستگاه می‌گذاریم تا مواد غلیظ شوند. از این مرحله می‌توان به دو روش باسلوق را تهیه كرد.

در روش اول روی فویل پودر نارگیل پاشیده، باسلوق را روی آن ریخته، سپس خلال بادام، پسته و گردوهای نصف شده را روی آن می‌ریزیم و از یك سمت رول می‌كنیم و در یخچال به مدت چهار ساعت می‌گذاریم تا خنك شده و خودش را بگیرد، سپس آن را برش می‌زنیم. در روش دوم پودر نارگیل را در ظرف ریخته و باسلوق را با قاشق روی آن می‌ریزیم، به صورت مخروطی در آورده و روی آن گردو نیم شده قرار می‌دهیم.

 

نكــته: می‌توانید زعفران را حذف كرده و باسلوق را ساده درست كنید. اگر باسلوق‌های رنگی دوست دارید، می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراكی استفاده كنید.

 




کد: 2930 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي بازدید: 10236 ساعت: 12:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.