قیمت پرتقال صادراتی افزایش یافت


نایب رییس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: تعهدات صادرکنندگان در حوزه مرکبات به کشورهای CIS و روسیه عملی می‌شود اما به دلیل کاهش سردرختی‌ها قیمت پرتقال صادراتی افزایش می‌یابد.

 به گزارش لقمه، امیر عابدی اظهار کرد: به دلیل بی ثباتی بازار داخلی و کمبود تولیدات مرکبات، امسال، صادرات مرکبات پایدار نیست. به همین علت صادرکنندگان باید تا بعد از برداشت محصول برای قراردادهای صادراتی صبر کنند اما وقتی متعهد شوند، مجبورند به تعهداتشان عمل کنند.

وی افزود:‌ صادرکنندگان محصولات کشاورزی به خصوص مرکبات باید از میزان تولید و قیمت مطمئن باشند که بتوانند برای صادرات برنامه‌ریزی کنند.

عابدی اظهار کرد: کمبود سردرختی‌های باغات مرکبات شمال نسبت به سال گذشته باعث شده که برنامه‌ریزی برای صادرات به کشورهای CIS و روسیه با مشکل مواجه شود اما مصرف‌کنندگان این کشورها به دلیل کیفیت مرکبات ایران، استقبال خوبی از این محصولات می‌کنند.

نایب رییس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: رقبای ما در منطقه مثل مصر و پاکستان برای تولید مرکبات از شیوه‌های تکنولوژی جدید و صنایع پیشرفته استفاده می‌کنند البته سیستم کشاورزی آن‌ها سیستم اراضی یکپارچه است که باعث می‌شود صادرکنندگان از عقبه خود مطمئن باشند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت کشاورزی باید به نحوی از کشاورزی مراقبت کند که از وضعیت موجود به نقطه مطلوب برسیم.

از سوی دیگر با توجه به اینکه اراضی باغات شمال کشور پتانسیل بالایی برای طراحی صادرات محوری دارند وزارت کشاورزی باید استراتژی بلندمدت در کشت مرکبات تهیه کند که بالا بودن سن باغات، مشکلات نگهداری، بسته بندی و همچنین سیستم برندینگ مرکبات ایران تهیه و تدوین شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7615 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 3228 ساعت: 4:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
7 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
8 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
9 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
11 رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.