دستور پخت ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی


ورقه، نوعی كوكوی بادمجان گیلكی كه با نان یا كته خورده می‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌كند.

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان متوسط: 3عدد
تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت 2 سانتی‌متر ببرید، روی آن نمك پاشیده و در آبكش بگذارید تا تلخ‌آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشك كنید.

2 - بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید، سپس با حوله كاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

3 - یك تابه نچسب را چرب كنید و بادمجان‌ها را كف آن بچینید. تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه شكسته،‌ زردچوبه،‌ نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنید تا یكدست شود.

4 - تابه را روی شعله متوسط داغ كنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده و آن را بپزید تا تخم‌مرغ ببندند. پس از 6 دقیقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو كنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه‌فرنگی، ماست و كته سرو كنید.


نکات کلیدی:

1 - اضافه كردن نصف قاشق چای‌خوری دارچین اختیاری است.

2 - اگر بادمجان پوست نازك است آن را با پوست خرد و سرخ كنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی ایده آل

کد: 5201 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 3866 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماکی زوشی (سوشی لوله ای) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
2 آیا چیپس خانگی هم بد است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
3 دستور تهیه تارت سیب نورماندی ۱۳۹۲ يکشنبه ۷ مهر
4 طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
5 روش تهیه سمبوسه پنیر؛ غذای هندی برای وعده سحر یا افطار ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
6 میان وعده دوگی دوگی با توت فرنگی ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
7 نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد
8 چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت