رییس اتحادیه مركبات خبر داد:
ذخیره‌سازی250 هزار تن پرتقال در شمال كشور


رییس هیات مدیره اتحادیه مركبات از ذخیره سازی 250 هزار تن مركبات در سردخانه‌های و انبارهای شمال كشور خبر داد و پیش‌بینی كرد: هر كیلو پرتقال هزار تا هزار و 200 تومان و هر كیلو سیب هزار و 300 تا هزار و 500 تومان برای ایام عید عرضه شود كه قیمت‌های فعلی است.

به گزارش لقمه: عنایت الله بیابانی - نایب رییس خانه كشاورز - در گفت‌وگویی، اظهار كرد: امسال بیش از سه میلیون تن سیب و چهار میلیون و 500 هزار تن مركبات در كشور برداشت شده و انبارهای دولتی و خصوصی مملو از سیب و پرتقال برای تامین نیاز شب عید مردم است.
 
به گفته وی 250 هزار تن مركبات در استان‌های شمالی كشور ذخیره شده است كه 65 هزار تن از این میزان توسط بخش دولتی و بقیه توسط بخش خصوصی انبار شده است.
 
بیابانی قیمت هر كیلو پرتقال در انبارها را 700 تومان عنوان و اظهار كرد: این قیمت در بازار هزار تا هزار و 200 تومان است كه پیش‌بینی می‌شود با توجه به فراوانی تولید برای ایام عید با ثبات قیمت فعلی مواجه باشیم.
 
رییس هیات مدیره اتحادیه مركبات قیمت هر كیلو سیب در سردخانه‌ها را 800 تومان عنوان كرد و گفت: قیمت این محصول در بازار مصرف هزار و 300 تا هزار و 500 تومان است كه برای ایام عید نیز بر همین مبلغ باقی خواهد ماند.
 
وی یادآور شد: در حال حاضر 250 هزار تن سیب فقط در سردخانه‌های ارومیه انبار شده است.
 
بیابانی با اشاره به اقلیم متنوع كشورمان، گفت: علیرغم این كه اكنون فصل مصرف سیب و مركبات خوری است، هندوانه تازه از جنوب كشور برداشت و در بازار مصرف عرضه شده است.
 
نایب رییس خانه كشاورز افزود: با توجه به تولید بیش از 17.5 میلیون تن محصول باغی و بالا بودن كیفیت تولیدات این بخش باید توان صادراتی پیدا كنیم، نه این كه واردكننده باشیم اما حمایت‌های لازم در بخش تولید و بازرگانی صورت نمی‌گیرد.
 
به گفته وی طی مدت اخیر كه واردات انواع میوه به جز میوه ممنوع بوده است نارنگی‌های پاكستانی در بازار مصرف به وفور عرضه می‌شود.
 

 


نقل از :ایسنا

کد: 765 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 2954 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!