رییس اتحادیه مركبات خبر داد:
ذخیره‌سازی250 هزار تن پرتقال در شمال كشور


رییس هیات مدیره اتحادیه مركبات از ذخیره سازی 250 هزار تن مركبات در سردخانه‌های و انبارهای شمال كشور خبر داد و پیش‌بینی كرد: هر كیلو پرتقال هزار تا هزار و 200 تومان و هر كیلو سیب هزار و 300 تا هزار و 500 تومان برای ایام عید عرضه شود كه قیمت‌های فعلی است.

به گزارش لقمه: عنایت الله بیابانی - نایب رییس خانه كشاورز - در گفت‌وگویی، اظهار كرد: امسال بیش از سه میلیون تن سیب و چهار میلیون و 500 هزار تن مركبات در كشور برداشت شده و انبارهای دولتی و خصوصی مملو از سیب و پرتقال برای تامین نیاز شب عید مردم است.
 
به گفته وی 250 هزار تن مركبات در استان‌های شمالی كشور ذخیره شده است كه 65 هزار تن از این میزان توسط بخش دولتی و بقیه توسط بخش خصوصی انبار شده است.
 
بیابانی قیمت هر كیلو پرتقال در انبارها را 700 تومان عنوان و اظهار كرد: این قیمت در بازار هزار تا هزار و 200 تومان است كه پیش‌بینی می‌شود با توجه به فراوانی تولید برای ایام عید با ثبات قیمت فعلی مواجه باشیم.
 
رییس هیات مدیره اتحادیه مركبات قیمت هر كیلو سیب در سردخانه‌ها را 800 تومان عنوان كرد و گفت: قیمت این محصول در بازار مصرف هزار و 300 تا هزار و 500 تومان است كه برای ایام عید نیز بر همین مبلغ باقی خواهد ماند.
 
وی یادآور شد: در حال حاضر 250 هزار تن سیب فقط در سردخانه‌های ارومیه انبار شده است.
 
بیابانی با اشاره به اقلیم متنوع كشورمان، گفت: علیرغم این كه اكنون فصل مصرف سیب و مركبات خوری است، هندوانه تازه از جنوب كشور برداشت و در بازار مصرف عرضه شده است.
 
نایب رییس خانه كشاورز افزود: با توجه به تولید بیش از 17.5 میلیون تن محصول باغی و بالا بودن كیفیت تولیدات این بخش باید توان صادراتی پیدا كنیم، نه این كه واردكننده باشیم اما حمایت‌های لازم در بخش تولید و بازرگانی صورت نمی‌گیرد.
 
به گفته وی طی مدت اخیر كه واردات انواع میوه به جز میوه ممنوع بوده است نارنگی‌های پاكستانی در بازار مصرف به وفور عرضه می‌شود.
 

 


نقل از :ایسنا

کد: 765 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 2692 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.