اعتیاد به خوردن یک اختلال جدی است


وقتی برنامه غذا خوردن از کنترل‌مان خارج می‌شود به نوعی اختلال موسوم به «اعتیاد به خوردن» تبدیل خواهد شد.

 به گزارش لقمه، بسیاری از مردم از وجود چنین اختلال یا بهتر بگوییم چنین اعتیادی مطلع نیستند و اغلب پرخوری را اختلال به حساب نمی‌آورند. کارشناسان تغذیه و سلامت معتقدند که اعتیاد به غذا خوردن حتی بیش از اعتیاد به مواد مخدر انسان را وابسته می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از استار، کارشناسان معتقدند علائم مختلفی برای اعتیاد به خوردن وجود دارد که شایعترین آنها عبارتند از:

- از دست دادن کنترل در غذا خوردن

- مصرف حجم زیادی از مواد غذایی در طول روز

- مصرف زیاد غذا با وجود آگاهی از عواقب منفی آن

- احساس اجبار در خوردن

- اشتیاق زیاد برای خوردن

پزشکان معتقدند برای قرار گرفتن اعتیاد به خوردن در فهرست سایر انواع اعتیادها،‌ این موضوع نیازمند تایید ایجاد برخی تغییرات شیمیایی در بدن در نتیجه این نوع اعتیاد از سوی سازمان‌های مهم و اصلی بهداشتی و درمانی است. در این صورت می‌توان به عنوان یک اعتیاد و عامل مخرب با این مشکل مقابله کرد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7655 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان بازدید: 2883 ساعت: 5:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
7 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
11 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.