گیاهی که سیب‌زمینی و گوجه را با هم تولید می‌کند!


در انگلستان گیاهی تولید می شود که به طور همزمان می تواند دو محصول جداگانه طبیعی تولید کند. این گیاه در ریشه خود سیب زمینی و در قسمت فوقانی خود گوجه فرنگی گیلاسی تولید می کند.

 به گزارش لقمه، یک شرکت باغبانی انگلیسی در شهر «ایپسویچ» به نام «تامپسون و مورگان» با استفاده از تکنولوژی بالای پیوند توانسته گیاه جالبی را تولید کند. نام این گیاه برگرفته از اسم لاتین گوجه فرنگی (tomato) و سیب زمینی (potato)، تومتیتو(tomtato) نامیده شده است. اگرچه تاکنون گیاهان مشابهی به این شکل تولید شده اند. اما این اولین بار است که گیاهی به صورت تجاری و با چنین کیفیت و دوامی تولید شده است. این گیاه به گفته سازندگانش صد در صد طبیعی است و هیچ اصلاح ژنتیکی روی آن انجام نشده است.

گوجه فرنگی سیب زمینی

به گفته مسئولان شرکت « تامپسون و مورگان» گیاهان پیوندی هیچ گاه محصولات با کیفیت و قابل دفاعی نداشتند. اما این چندساله فراز و نشیب های فراوانی داشته است و در حال حاضر تومتیتو محصول تلاش 10 ساله این شرکت است و حالا این گیاه می تواند به طور همزمان دو محصول با کیفیت تولید کند.

«پائول هنسورد» مدیر این شرکت باغبانی می گوید: «15 سال پیش زمانی که در ایالات متحده بودم یک نفر به شوخی زیر گوجه فرنگی هایی که کاشته بود سیب زمینی کاشت. اما بعد از این اتفاق متوجه شد که این دو می توانند باهم پیوند شوند چون هر دو از یک خانواده هستند. اما پیوند این دو گیاه چندان هم کار ساده ای نیست. چون باید بین ساقه های نازک گوجه فرنگی و ساقه های زمخت سیب زمینی دو ساقه یکسان پیدا کرد. در نهایت ما توانستیم این کار را با کمک متخصصان پیوند انجام دهیم.»

tomtato-plant3-550x420.jpg

گیاه تومتیتو در ماه سپتامبر رونمایی شد و در حال حاضر یکی از محبوبترین گیاهان خانگی در انگلستان است. این گیاه در حال حاضر با قیمت 24 دلار (76 هزار تومان) در اندازه های 90 سانتی متری به فروش می رسد.

احتمالا شرکت سازنده تومتیتو باوجود استقبال مردم و رسانه ها سراغ ابداع دیگری در پیوند زدن گیاهان و میوه های متفاوت برود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله مهر

کد: 7662 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ آبان بازدید: 3579 ساعت: 12:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
2 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
6 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
8 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
11 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.