تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم


تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف روزانه 75 گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگی‎های ظاهری اسپرم را در مردان 21 تا 35 ساله بهبود می‎بخشد.

به گزارش لقمه، تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف روزانه 75 گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگی‎های ظاهری اسپرم را در مردان 21 تا 35 ساله بهبود می‎بخشد.

تقریبا 70 میلیون زوج در سراسر دنیا با مشکل ناباروری مواجه هستند.

حدود 30 تا 50 درصد این موارد به دلیل اختلالاتی است که به مرد مربوط می‎شود، در برخی مطالعات مشخص شده است که کیفیت اسپرم مردان به دلیل آلودگی، شیوه زندگی نامناسب و رژیم‎های غذایی ناسالم کاهش یافته است.

تاثیر افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع که برای بلوغ اسپرم و عملکرد غشای آن ضروری هستند، بر روی کیفیت اسپرم مردان جوان مورد مطالعه قرار گرفت.

بهترین منابع اسیدهای چرب غیر اشباع روغن ماهی و یا مکمل‎های آن، دانه کتان و گردو هستند، گردو سرشار از آلفالینولنیک اسید (ALA) بوده و یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می‎رود.

در مطاله‎ای که اخیرا انجام شده است، 117 مرد سالم 21 تا 35 ساله شرکت کردند، این افراد به دو گروه تقسیم شدند.

58 نفر از مغزهای گیاهی به‎ویژه گردو استفاده نکردند و به 59 نفر دیگر روزانه 75 گرم گردو داده شد. تحقیقات قبلی نشان داده بود که 75 گرم گردو، مقداری است که موجب تغییر در سطح چربی‎های خون می‎شود اما معمولا تغییری در وزن افراد سالم ایجاد نمی‎کند.

نتایج نشان داد در گروهی که گردو مصرف کرده بودند، سطح اسیدهای چرب امگا- 3 افزایش قابل توجهی داشت و بقای اسپرم، حرکت و خصوصیات ظاهری آن بهبود یافت و در گروهی که گردو مصرف نکرده بودند، هیچ تغییری ایجاد نشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7755 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 4039 ساعت: 5:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 سن مناسب برای ارتودنسی چه زمانی است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
3 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
4 پایین آمدن سن بلوغ از پیامدهای شیوع چاقی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
5 آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
6 وقتی تغذیه موجب بلوغ زودرس دختران می شود ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ دي
7 نان هایی که مانع جذب روی می شوند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
8 کاهش ۵۰ درصدی سوء تغذیه در بین کودکان ایرانی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
9 تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ مرداد
10 یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی ۱۳۹۲ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا 5 سال، گفت: ماهانه 32 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.