نیاز گوشتی کشور 250 هزار تن کاهش یافت


در حالی که دولت گذشته همواره بر تولید حدود یک میلیون تنی گوشت قرمز در کشور تاکید می‌کرد، وزارت جهاد کشاورزی پس از راستی‌آزمایی میزان تولید این محصول در هر استان حدود 750 هزار تن و میزان واردات برای تامین نیاز داخل را نیز صد هزار تن اعلام کرد که حدود 250 هزار تن کمتر از آمارهای گذشته است.

به گزارش لقمه، وزارت جهاد کشاورزی در دوره گذشته مدیریت خود علیرغم تاکید بر نزدیک شدن به خودکفایی تولید گوشت قرمز در داخل کشور همواره اعلام می کرد سالانه حدود 980 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود و با واردات حدود 100 هزار تنی آن در هر سال نیاز کشور تامین می‌شود.

این درحالی است که آمارهای جدید در وزارت کشاورزی نشان از کاهش حدود 250 هزار تنی نیاز کشور به گوشت قرمز در هر سال دارد. چرا که از سویی به دلیل بالا بودن قیمت گوشت قرمز طی سال‌های گذشته بخشی از ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت مرغ تغییر یافته و البته مهمتر از آن آمارهای نادرست بخش کشاورزی در دولت جدید اصلاح و راستی آزمایی شد.

چرا که حسن رکنی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام در این باره گفت: سالانه حدود 750 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که با واردات حدود 100 هزار تنی این محصول می توانیم نیاز داخل را به صورت کامل تامین کنیم.

وی خاطرنشان کرد:‌ در سال گذشته 90.6 هزار تن گوشت قرمز به کشور وارد شد که امسال به نظر می رسد در همین حدود واردات می‌تواند نیاز کشور را تامین کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام ادامه داد: واردات انواع گوشت قرمز عمدتا از کشورهای برزیل و برخی کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکمنستان و پاکستان صورت می گیرد که البته دام زنده وارد شده از مرزهای پاکستان تنها می تواند در استان سیستان و بلوچستان پرورش، ذبح و در صورت دارا بودن شرایط بهداشتی مصرف شود.

حال که آمارهای تولید در حوزه های مختلف کشاورزی از سوی دولتمردان جدید راستی آزمایی و شفاف شده است، انتظار می رود وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید تا بازار محصولات کشاورزی طرحی جامع برای بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز و ساماندهی بازار آن در راستای افزایش سرانه مصرف ایرانیان تهیه و اجرا کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7777 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ دي بازدید: 1651 ساعت: 1:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
2 تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
4 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
6 رایگان شدن هزینه بستری ۳۰ میلیون ایرانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
8 سامانه یکپارچه خودرو حذف شد/ فروش خودرو از ۸ مهر ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
10 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
11 شرط رایگان شدن برق مشترکان ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.