قیمت‌ انواع میوه و تره‌بار در نخستین ماه زمستان


تازه‌ترین قیمت‌های میوه و تربار حاکی از کاهش قیمت موز، انگور و گوجه‌فرنگی و افزایش قیمت انار و سیر نسبت به هفته‌های اخیر دارد اما قیمت سایر اقلام میوه و تربار تغییر چندانی نداشته‌اند.

به گزارش لقمه، آخرین قیمت‌ها از بازار میوه و تربار نشان از ثبات نسبی قیمت‌ها دارد. البته هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی حدود 2000 تومان و موز 500 تومان نسبت ماه گذشته ارزان شده است.

همچنین قیمت هندوانه که اواخر آذر ماه به بیش از کیلویی 2000 تومان رسیده بود به قیمت قبلی خود یعنی 800 تومان بازگشت. از طرفی دیگر قیمت پرتقال، نارنگی و خیار و همچنین پیاز و سیب زمینی تغییر چندانی نسبت به ماه گذشته نداشته‌اند اما انار با افزایش 1500 تومانی مواجه شده و از کیلویی 4500 تومان به 6000 تومان رسیده است.

همچنین سیر از کیلویی 6000 تومان به 8000 تومان افزایش یافته است.

به گفته برخی میوه فروشان احتمال افزایش قیمت میوه تا پایان سال ضعیف است و به احتمال زیاد اغلب محصولات در بازار میوه‌ و تربار ثبات نسبی قیمت خواهند داشت.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان نیز از کاهش 30 درصدی قیمت گوجه‌فرنگی و کاهش قیمت موز خبر داده و اعلام کرده که قیمت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در حال حاضر کیلویی 4200 تا 4500 تومان و گوجه‌فرنگی معمولی کیلویی 2500 تا 3000 تومان است که با آمدن گوجه‌های بوشهر قیمت آن دوباره کاهش می‌یابد.

همچنین طبق اعلام بانک مرکزی در اولین هفته دی‌ماه میوه‌های تازه با 2.5 درصد بیشترین کاهش را به خود اختصاص داده‌ است.

 

 

 

انواع میوه و تربار(هر کیلوگرم) قیمت به تومان
پرتقال درجه یک 2500 تا 6000
پرتقال درجه دو 1500 تا 2500
لیمو شیرین 4000
نارنگی 3000 تا 5000
خیار 2000 تا 4000
سیب قرمز 3000 تا 5000
سیب زرد 3000 تا 5000
هندوانه 800
انار 6000
لیمو ترش 5000
انگور 4000
موز 3500
گوجه‌فرنگی 3000
گوجه فرنگی گیلاسی بسته 400 گرمی 5000
پیاز 1700
سیب زمینی 2000
کلم 1200
فلفل دلمه‌ای 3000
بروکلی 4000
بادمجان 2500
شلغم 1500
قارچ 6000
سیر 8000

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7803 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي بازدید: 3138 ساعت: 7:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.