بیش از 54 درصد ایرانی‌ها به عارضه پرفشاری خون مبتلایند


عضو تیم علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی با بیان اینکه 54 درصد ایرانی‌ها دچار عارضه پرفشاری خون هستند، گفت: ایران در بین 192 کشور از نظر ابتلا به عارضه پرفشاری خون، رتبه 67 را دارد.

به گزارش لقمه، دکتر اقلیم نعمتی افزود: پرفشاری خون شایع‌ترین علت سکته مغزی در ایران و سومین علت مرگ و میر است که با افزایش سن به بیش از 50 سال اهمیت آن نیز افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: این بیماری اغلب یا بدون علامت است یا علائم بالینی جزئی دارد و چنانچه پرفشاری خون کنترل نشود و تحت درمان قرار نگیرد از علل اصلی ابتلا به بیماری‌های سیستم مغزی، سکته قلبی و نارسایی کلیه است.

این عضو تیم علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی افزود: یکی از مهم‌ترین درمان‌های توصیه شده در این بیماری تغییر سبک زندگی فرد است که کاهش میزان مصرف نمک در رژیم غذایی، کم کردن وزن بدن در افرادی که اضافه وزن دارند، قطع مصرف دخانیات، افزایش تحرک و فعالیت‌های ورزشی و حداقل 30 دقیقه ورزش در طول روز و استفاده نکردن از مشروبات الکلی از مهم‌ترین موارد است.

دکتر نعمتی گفت: زمانی که پزشک یا پرستار فشار خون را بیان می‌کنند اغلب 2 عدد عنوان می‌شود به طور مثال 90/140 یا همان 9/14 عدد نخست مربوط به شریان‌ها و زمانی که قلب منقبض یا به عبارتی در حال پمپاژ خون است و عدد دوم مربوط به فشار شریان‌ها در حالتی است که قلب در حالت استراحت و خونگیری است. به طور کلی فشار خون به نیرویی گفته می‌شود که توسط خون در جریان به دیواره رگ‌ها وارد می‌شود و این از علائم اصلی حیات است.

وی با بیان اینکه پرفشاری خون فرد را در معرض خطر حملات سکته مغزی، قلبی و بیماری‌های کلیه قرار می‌دهد، ادامه داد: در اکثر موارد هیچ علامتی ندارد اما این بیماری کاملا جدی است.

نعمتی یادآور شد: چنانچه به طور مداوم فشار خون بیش از 90/140 باشد باید دارو درمانی آغاز شود. در مواردی نظیر ابتلا به بیماری پلاک‌های چربی داخل عروق (آترواسکلروزیس)، سکته مغزی، قلبی و بیماری‌های منتشر عروق و بیماری‌های مزمن کلیوی باید درمان از فشارهای کمتر آغاز شود.

براساس این گزارش، نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی از 20 تا 22 خرداد 94 در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود. این کنگره دارای امتیاز بازآموزی است و مهلت ارسال مقالات تا 10 اردیبهشت 94 تعیین شده است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7829 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن بازدید: 1703 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
6 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
7 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
8 ۸ شرکت پخش دارو پلمب شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
9 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
10 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
11 علت تاخیر در ابلاغ الگوی کشت چه بود/ هیچ کوتاهی نداشتیم ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.