این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید!


کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند.

به گزارش لقمه، دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهره‌روی هوش می‌شود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوش‌تر از سایر افراد هستند.

وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهی‌های سالمون، قزل آلا، ساردین و روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آنا

کد: 7886 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن بازدید: 3116 ساعت: 9:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت