به گزارش لقمه، دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهرهروی هوش میشود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوشتر از سایر افراد هستند.
وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک میکند.
این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهیهای سالمون، قزل آلا، ساردین و روغنهای گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند. بازگشت به صفحه نخست