تاسیس صندوق حمایت از صنعت چای در اولویت است


مدیر توسعه بهره وری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی گفت: تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

به گزارش لقمه، رحیم نظری در جلسه انتخابات نمایندگان مدیران واحدهای چای‌سازی اظهار کرد: معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی درخواست تاسیس ۱۴ صندوق برای محصولات زیرمجموعه خود را ارئه کرده که فعلا تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت نخست است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

 

وی افزود: صندوق هایی که ایجاد می شوند به صورت شرکت سهامی خاص هستند و اداره آنها توسط خود سهامداران است.

 

نظری ادامه داد: از جمله اهداف و برنامه های این صندوق اعطای تسهیلات به اعضا است و در زمان بحران این صندوق می تواند به سهام دارانش کمک کند.

 

 

در ادامه این جلسه، هوشنگ محمدی - مشاور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی - گفت: در ۱۰ سال گذشته یکی از موفقیت های دولت بعنوان ناظر در این صندوق ها بود.

 

وی افزود: ما با تشکیل این صندوق ها تقویت کننده سازمان‌ها هستیم و تاکنون با تشکیل این صندوق ها هیچ سازمان دولتی حذف نشده است.

 

محمدی خاطرنشان کرد: در این صندوق ۴۹ درصد متعلق به دولت و از ۵۱ درصد سهم بخش خصوصی ۷۰ درصد متعلق به کشاورزان چایکار و ۲۵ درصد نیز متعلق به مدیران واحدهای چایسازی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7912 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 1945 ساعت: 7:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.