تاسیس صندوق حمایت از صنعت چای در اولویت است


مدیر توسعه بهره وری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی گفت: تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

به گزارش لقمه، رحیم نظری در جلسه انتخابات نمایندگان مدیران واحدهای چای‌سازی اظهار کرد: معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی درخواست تاسیس ۱۴ صندوق برای محصولات زیرمجموعه خود را ارئه کرده که فعلا تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت نخست است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

 

وی افزود: صندوق هایی که ایجاد می شوند به صورت شرکت سهامی خاص هستند و اداره آنها توسط خود سهامداران است.

 

نظری ادامه داد: از جمله اهداف و برنامه های این صندوق اعطای تسهیلات به اعضا است و در زمان بحران این صندوق می تواند به سهام دارانش کمک کند.

 

 

در ادامه این جلسه، هوشنگ محمدی - مشاور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی - گفت: در ۱۰ سال گذشته یکی از موفقیت های دولت بعنوان ناظر در این صندوق ها بود.

 

وی افزود: ما با تشکیل این صندوق ها تقویت کننده سازمان‌ها هستیم و تاکنون با تشکیل این صندوق ها هیچ سازمان دولتی حذف نشده است.

 

محمدی خاطرنشان کرد: در این صندوق ۴۹ درصد متعلق به دولت و از ۵۱ درصد سهم بخش خصوصی ۷۰ درصد متعلق به کشاورزان چایکار و ۲۵ درصد نیز متعلق به مدیران واحدهای چایسازی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7912 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 1810 ساعت: 7:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
9 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
11 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.