تاسیس صندوق حمایت از صنعت چای در اولویت است


مدیر توسعه بهره وری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی گفت: تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

به گزارش لقمه، رحیم نظری در جلسه انتخابات نمایندگان مدیران واحدهای چای‌سازی اظهار کرد: معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی درخواست تاسیس ۱۴ صندوق برای محصولات زیرمجموعه خود را ارئه کرده که فعلا تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت نخست است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.

 

وی افزود: صندوق هایی که ایجاد می شوند به صورت شرکت سهامی خاص هستند و اداره آنها توسط خود سهامداران است.

 

نظری ادامه داد: از جمله اهداف و برنامه های این صندوق اعطای تسهیلات به اعضا است و در زمان بحران این صندوق می تواند به سهام دارانش کمک کند.

 

 

در ادامه این جلسه، هوشنگ محمدی - مشاور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی - گفت: در ۱۰ سال گذشته یکی از موفقیت های دولت بعنوان ناظر در این صندوق ها بود.

 

وی افزود: ما با تشکیل این صندوق ها تقویت کننده سازمان‌ها هستیم و تاکنون با تشکیل این صندوق ها هیچ سازمان دولتی حذف نشده است.

 

محمدی خاطرنشان کرد: در این صندوق ۴۹ درصد متعلق به دولت و از ۵۱ درصد سهم بخش خصوصی ۷۰ درصد متعلق به کشاورزان چایکار و ۲۵ درصد نیز متعلق به مدیران واحدهای چایسازی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7912 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 1968 ساعت: 7:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.
کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.