این چیزها را نباید در مایکروویو قرار دهیم


مایکروویو آشپزی را راحت میکند و هم اینکه در وقت صرفه جویی می شود ولی تابش آن خطرناک است. برخی از خوراکی هایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید معرفی می کنیم.

تخم مرغ
به گزارش لقمه، حتی اگر عجله هم داشته باشید، تخم مرغ ها را بجای مایکروویو در اجاق گاز بجوشانید. گرمای شدید حاصل از بخار داخل تخم مرغ آن را می ترکاند و مجبور می شوید آن را تمیز کنید

میوه ها
اگر میخوهید میوه طبخ کنید و یا یخ آن را باز کنید از قرار دادن میوه در ، مایکروویو اجتناب کنید گرمای شدید باعث سوختن میوه می شود

فلفل
با قرار دادن فلفل در مایکروویو یک ماده شیمیایی تند از آن استخراج می شود که هنگام باز کردن درب آن ماده شیمایی تند استخراج می شود و چشم را می سوزاند حداقل در هنگام باز کردن درب مایکروویو نزدیک آن قرار نگیرید

سس قرمز را هم اگر گذاشتید بیش از یک دقیقه نباشد

سبزیجات
بسیاری از مردم سبزیجات خود را در مایکروویو گرم می کنند ویتامینهای آن را از بین می برد، مثلا مطالعه نشان داد که قرار دادن کلم بروکلی در مایکروویو باعث از دست دادن 97 درصد از آنتی اکسیدان های آن می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فرهیختگان آنلاین

کد: 7964 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 3752 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
3 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 قارچ سرخ کرده ارزش غذایی دارد یا قارچ آب پز؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
6 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
7 همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
8 روش تهیه مرغ کبابی شکم‌پر با لیمو و سبزیجات تازه ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين
9 دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين
10 خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟