این چیزها را نباید در مایکروویو قرار دهیم


مایکروویو آشپزی را راحت میکند و هم اینکه در وقت صرفه جویی می شود ولی تابش آن خطرناک است. برخی از خوراکی هایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید معرفی می کنیم.

تخم مرغ
به گزارش لقمه، حتی اگر عجله هم داشته باشید، تخم مرغ ها را بجای مایکروویو در اجاق گاز بجوشانید. گرمای شدید حاصل از بخار داخل تخم مرغ آن را می ترکاند و مجبور می شوید آن را تمیز کنید

میوه ها
اگر میخوهید میوه طبخ کنید و یا یخ آن را باز کنید از قرار دادن میوه در ، مایکروویو اجتناب کنید گرمای شدید باعث سوختن میوه می شود

فلفل
با قرار دادن فلفل در مایکروویو یک ماده شیمیایی تند از آن استخراج می شود که هنگام باز کردن درب آن ماده شیمایی تند استخراج می شود و چشم را می سوزاند حداقل در هنگام باز کردن درب مایکروویو نزدیک آن قرار نگیرید

سس قرمز را هم اگر گذاشتید بیش از یک دقیقه نباشد

سبزیجات
بسیاری از مردم سبزیجات خود را در مایکروویو گرم می کنند ویتامینهای آن را از بین می برد، مثلا مطالعه نشان داد که قرار دادن کلم بروکلی در مایکروویو باعث از دست دادن 97 درصد از آنتی اکسیدان های آن می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فرهیختگان آنلاین

کد: 7964 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 3312 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
3 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 قارچ سرخ کرده ارزش غذایی دارد یا قارچ آب پز؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
6 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
7 همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
8 روش تهیه مرغ کبابی شکم‌پر با لیمو و سبزیجات تازه ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين
9 دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين
10 خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.