مواد لازم مناسب برای 4 تا 6 نفر
مرغ: یک عدد درسته متوسط (حدود 1.5 کیلوگرم)
پیاز: 2 عدد متوسط
هویج: 2 عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
سیر: یک کله
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه تازه : به مقدار لازم
لیموترش: یک عدد
آویشن تازه: یک دسته کوچک ( یا یک قاشق غذاخوری آویشن خشک)
زرماری یا مریم گلی یا ترکیب هر دو : به مقدار لازم
طرز تهیه:
درست کردن این مرغ شکمپر بسیار ساده است اما به شما غذایی با طعم عالی و رویهی برشته خواهد داد.
1. قبل از اینکه مرغ را در فر بگذارید باید 30 دقیقه آن را بیرون یخچال گذاشته باشید. داخل شکم مرغ را کاملا بشویید.
2. فر را روی 240 درجه سانتیگراد یا 475 درجه فارنهایت یا درجه 9 فر روشن کنید.
3. نیازی به پوست کندن سبزیجات نیست. تنها آنها را بشویید و خرد کنید. فقط لازم است پوست سیر را بگیرید.
4. تمام سبزیها و سیر را در یک سینی فر متوسط بریزید و با روغن زیتون آغشته کنید. آنها را نمک و فلفل مزهدار کنید.
5. مرغ را با روغن زیتون آغشته کنید و تمام سطح آن را با نمک و فلفل مالش دهید و مزهدار کنید.
6.چند برش ظریف با نوک چاقو روی لیمو بزنید و آنرا به همراه سبزیجات معطر داخل شکم مرغ قرار دهید. اگر ماکروویو دارید میتوانید لیمو را ابتدا به مدت 40 ثانیه درون آن قرار دهید. این کار عطر و طعم لیمو را بهتر خواهد کرد.
7. مرغ را روی سبزیجات قرار دهید و ظرف را درون فر که از پیش گرم شده بگذارید. بلافاصله حرارت فر را به 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت یا درجه 6 فر برسانید و مرغ را برای 1 ساعت و 20 دقیقه در فر بپزید.
8. در میانه پخت به فر سر بزنید. اگر سبزیجات خشک به نظر میرسیدند، کمی آب به سینی اضافه کنید تا جلوی سوختن آنها را بگیرید.
9. بعد از اینکه پخت کامل شد، مرغ را از ظرف خارج کنید و بعد از 15 دقیقه آن را برش دهید. برای برش دادن مرغ بالها را جدا کنید و از بین رانها به دقت تا وسط سینه یک برش طولی بزنید. سپس رانها را جدا کنید. با این روش هرکس میتواند به راحتی غذای خود را میل کند. یادتان باشد مرغ را با سبزیجاتش سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست