مواد اولیه : پودر شكر 175 گرم هل آسیاب شده یك قاشق چایخوری كره 250 گرم آرد 500 گرم پودر كاكائو و پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه: باید اول پودر شكر و كره را با هم مخلوط كنید تا جایی كه پودر شكر به خورد كره برود، بعد هل را اضافه كرده و هم بزنید. حال آرد الك شده را كمكم اضافه و كاملا مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را یك ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت نیمی از آن را با وردنه به قطر یك سانتیمتر باز كنید و روی آن پودر پسته پاشیده و قالب بزنید و نیمی دیگر را هم پودر كاكائو زده و كاملا مخلوط كنید تا به رنگ قهوهای در آید. یادتان باشد كه آن را هم باید با وردنه باز كرده و قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید. در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 15دقیقه بگذارید.