مواد اولیه : آرد 500 تا 550 گرم كره یا مارگارین و شکر درشت از هر کدام 225 گرم تخممرغ دو عدد مارمالاد و وانیل به میزان لازم زنجبیل یك قاشق چایخوری طرز تهیه: كره، شكر و وانیل را با همزن آنقدر بزنید تا كشدار شود، بعد تخممرغها را دانه دانه به آن اضافه كرده و خوب هم بزنید. سپس آرد و زنجبیل را اضافه كرده و با همزن بزنید. خمیر را بین دو كیسه فریزر با وردنه پهن كرده و با قالب گل قالب بزنید یكی در میان وسط شیرینیها را سوراخ كرده و در سینی فر بچینید (سینی نیاز به چرب كردن ندارد). حرارت فر 180 درجه سانتیگراد و زمان پخت 10 دقیقه میباشد. بعد از پختن و سرد شدن شیرینیها، بین آنها را با مارمالاد پر كنید. خواهید چشید كه چقدر خوشمزه است.