معاون سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی:
75 درصد قیمت زعفران هزینه‌های برداشت است ‌


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: 75 درصد قیمت زعفران مربوط به هزینه‌های برداشت این محصول است.

به گزارش لقمه، نجفقلی صالحی در گفت‌وگویی، با اشاره به لزوم مکانیزاسیون برداشت زعفران، عنوان کرد: با مکانیزه کردن روند برداشت زعفران هزینه‌های تمام‌شده نیز کاهش خواهد یافت و در نهایت این امر به نفع تولیدکننده و در نهایت مصرف‌کننده خواهد بود.

‌وی با بیان اینکه تاکنون دستگاه‌های به منظور پَرکنی و همچنین خشک‌کردن زعفران در داخل به صورت آزمایشی ساخته شده است، افزود: این دستگاه‌ها در حال حاضر دارای ایراداتی است که باید رفع شود و هنوز به تولید انبوه نرسیده ‌است.

‌معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: ساخت دستگاه‌های مکانیزه برای برداشت زعفران ممکن اما هزینه‌بر است و در حال حاضر در زمینه ساخت آنها مشکلاتی وجود دارد.

‌صالحی همچنین در خصوص واردات دستگاه‌ برای برداشت زعفران، عنوان کرد: جلساتی با کشورهای فرانسه و آلمان، به منظور همکاری در این زمینه برگزار شده، اما هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است.

‌وی ادامه داد: چنانچه موافقت طرف مقابل اعلام شود، در زمینه تسهیلات به منظور خرید این دستگاه‌ها مشکلی وجود ندارد.

‌معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر دستگاه‌های بسته‌بندی زعفران در کشور موجود است، عنوان کرد: به دنبال آن هستیم تا مراحل قبل از برداشت نیز به منظور کاهش قیمت تمام‌شده زعفران و حفظ هر چه بیشتر بهداشت و حمایت از کشاورزان به صورت مکانیزه انجام شود.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8040 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 2223 ساعت: 8:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.