معاون سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی:
75 درصد قیمت زعفران هزینه‌های برداشت است ‌


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: 75 درصد قیمت زعفران مربوط به هزینه‌های برداشت این محصول است.

به گزارش لقمه، نجفقلی صالحی در گفت‌وگویی، با اشاره به لزوم مکانیزاسیون برداشت زعفران، عنوان کرد: با مکانیزه کردن روند برداشت زعفران هزینه‌های تمام‌شده نیز کاهش خواهد یافت و در نهایت این امر به نفع تولیدکننده و در نهایت مصرف‌کننده خواهد بود.

‌وی با بیان اینکه تاکنون دستگاه‌های به منظور پَرکنی و همچنین خشک‌کردن زعفران در داخل به صورت آزمایشی ساخته شده است، افزود: این دستگاه‌ها در حال حاضر دارای ایراداتی است که باید رفع شود و هنوز به تولید انبوه نرسیده ‌است.

‌معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: ساخت دستگاه‌های مکانیزه برای برداشت زعفران ممکن اما هزینه‌بر است و در حال حاضر در زمینه ساخت آنها مشکلاتی وجود دارد.

‌صالحی همچنین در خصوص واردات دستگاه‌ برای برداشت زعفران، عنوان کرد: جلساتی با کشورهای فرانسه و آلمان، به منظور همکاری در این زمینه برگزار شده، اما هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است.

‌وی ادامه داد: چنانچه موافقت طرف مقابل اعلام شود، در زمینه تسهیلات به منظور خرید این دستگاه‌ها مشکلی وجود ندارد.

‌معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر دستگاه‌های بسته‌بندی زعفران در کشور موجود است، عنوان کرد: به دنبال آن هستیم تا مراحل قبل از برداشت نیز به منظور کاهش قیمت تمام‌شده زعفران و حفظ هر چه بیشتر بهداشت و حمایت از کشاورزان به صورت مکانیزه انجام شود.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8040 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 1951 ساعت: 8:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
2 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
4 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
5 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
6 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
7 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
8 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
9 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 فروش موفق زعفران خرید حمایتی سال ۱۳۹۹ در بورس کالای ایران ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.