شایعات آنفلوآنزایی مانع افزایش صادرات مرغ شد


رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت:‌ به دلیل شایعات اخیر درباره آنفلوآنزای مرغی، قانون جدید مبنی بر حذف مجوز وزارت کشاورزی برای صادرات مرغ، نمی‌تواند به بازار این محصول کمک کند و برای ایجاد تعادل در بازار، باید به افزایش صادرات مرغ کمک کرد.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی اظهار کرد: علی‌رغم حذف مجوز وزارت جهاد کشاورزی برای صادرات گوشت مرغ در راستای تسهیل آن، برخی شایعات و اخبار در زمینه‌ی شیوع آنفلوآنزای مرغی در کشور که فقط در چند نمونه بومی یکی از روستاهای مازندران مشاهده شده بود، سبب شد تا صادرات این محصول با مشکلات بسیاری مواجه شود.

وی افزود: پیش از این مشتریان عراقی علی‌رغم این‌که رقیبی مانند برزیل هر کیلوگرم گوشت مرغ صادراتی را کمتر از دو دلار در بندر بصره عرضه می‌کرد، به دلیل اسلامی و شیعی‌بودن و همچنین شرایط ذبح اسلامی، خواهان گوشت مرغ ایرانی بودند، اما پس از این‌که اطلاعیه سازمان دامپزشکی مبنی بر بروز آنفلوآنزای مرغی در یکی از روستاهای مازندران منتشر شد، صادرات گوشت مرغ به عراق تقریبا قطع شده و تنها حجم اندکی به افغانستان صادر می‌شود.

یوسفی ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد که با توجه به مازاد تولید گوشت مرغ نسبت به مصرف (نیاز داخلی، ذخیره و صادرات) بازار رکودی و قیمت رو به کاهش این محصول تا ماه‌های آینده همچنان ادامه دارد، چرا که باید تولید با میزان مصرف متعادل شود.

رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا تولید گوشت مرغ از نظر قیمت تمام شده به گونه‌ای مدیریت شود که قدرت رقابت‌پذیری بیشتری با کشور‌های دیگر داشته باشد. این در حالی است که عمده نیاز کنجاله سویا و ذرت به ایران از طریق برزیل وارد می‌شود، اما این محصولات 30 درصد کمتر از قیمت موجود در بنادر ایران برای شهروندان برزیلی تامین می‌شود و از سوی دیگر هر کیلوگرم مرغ صادراتی برزیلی در بندر بصره کمتر از دو دلار عرضه می‌شود در حالی که قیمت این محصول برای شهروندان برزیلی حدود سه دلار است.

وی تصریح کرد: باید در ایران نیز مدیریت هزینه تولید و حمایت از تولید‌کنندگان به گونه‌ای باشد که بتوان از طریق صادراتی هدفمند و درآمدزا، تعادل بین تولید و مصرف گوشت مرغ را در بازار داخلی برقرار کرد، چرا که صادرکنندگان گوشت مرغ نمی‌توانند با هزینه‌کرد حدود 40 درصد بیشتر از برزیلی‌ها، با آنها در بازار صادراتی این محصول رقابت کنند.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :ایسنا

کد: 8161 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير بازدید: 3091 ساعت: 3:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.