پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار


با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون سبوس فواید بیشتری دارد اما مصرف آن در جوامع امروزی رو به کاهش است.

به گزارش لقمه، دبیر انجمن تغذیه ایران با اشاره به فواید نان های سبوس دار به ویژه نان جو گفت: نان های سبوس دار سرشار از فیبر غذایی و حاوی ویتامین های گروه ب و ای است و به همین دلیل به افراد توصیه می شود در رژیم غذایی از نان های سبوس دار به میزان بیشتری استفاده کنند.
 برلیانت بزرگمهر، به فواید فیبر (کربوهیدرات های غیر نشاسته ای) در رژیم غذایی اشاره کرد و افزود: مواد غذایی حاوی فیبر، فشارخون و چربی های نامطلوب خون را تعدیل کرده، سبب سلامت قلب و عروق می شود و در پیشگیری از یبوست و سرطان موثر است.
 وی با اشاره به گسترش مصرف نان های بدون سبوس در جوامع امروز تصریح کرد: در جوامعی که افراد، نان بدون سبوس مصرف می کنند، یبوست بسیار شایع است و در طولانی مدت احتمال ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده بزرگ را افزایش می د


نقل از :ایصدا

کد: 818 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۵ اسفند بازدید: 6078 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت