به گزارش پایگاه خبری لقمه، ترشی لبو یکی ازبهترین ترشیهای زمستانی است
مواد لازم:
۴ عدد چغندر
۱/۲ لیتر سرکه سفید
طرز تهیه:
چغندر ها را در قابلمه با 4 لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .2 الی 3 ساعت طول می کشد.
پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .
لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .
پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست