افزایش ذخیره سازی کلسترول و تری گلیسیرید با مصرف ویتامین D


میزان بالای ویتامین D در نوجوانان مبتلا به چاقی، بیماری های قلبی و خطر ابتلا به دیابت را کاهش نمی دهد، بلکه موجب افزایش ذخیره سازی کلسترول و تری گلیسیرید نیز می شود.

به گزارش لقمه، «سما کومار»، پزشک غدد اطفال در کلینیک مایو، به مدت ۱۰ سال در زمینه تاثیرات مکمل های ویتامین D بر کودکان مطالعه کرده است. تا به امروز او و تیم تحقیقاتی اش تمرکز خود را بر روی منافعی که ویتامین D برای کودکان دارد متمرکز ساخته است. آخرین پژوهش آنها نیز معطوف به تاثیراتی است که درمان به وسیله ویتامین D۳ بر روی عملکرد اندوتلیال نوجوانان مبتلا به چاقی می گذارد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده بیش از یک سوم جمعیت نوجوانان اضافه وزن دارند. مطالعات مشاهده ای دیگری که در این زمینه انجام گرفته نیز به ارتباط بین کمبود ویتامین D و مجموعه ای از بیماری های عوارض اضافه وزن اشاره کرده است. از این عوارض می توان به انواع بیماری های قلبی و عروقی و همچنین مقاومت به انسولین اشاره کرد. به همین منظور نیز در برخی از موارد، متخصصان برای کاهش یا معکوس کردن عوارض جانبی ناشی از چاقی مصرف میزان بالای مکمل های ویتامین D را توصیه می کنند.

دکتر کومار در این باره بیان می کند که مطالعات پیشین به رابطه میان میزان ویتامین D در خون و بهبود کارکرد قلبی اشاره دارند به این ترتیب اغلب والدین، کودکان چاق را در رژیمی سرشار از ویتامین D قرار می دهند. گاهی مصرف روزانه این ویتامین به بیش از ۵ الی ۱۰ برابر مقدار نرمال آن می رسد. به این ترتیب می توان گفت که مصرف زیاد این ویتامین نه تنها برای بدن مفید نخواهد بود بلکه مضرات فراوانی را نیز به همراه خواهد داشت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8201 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 2150 ساعت: 11:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.