نسرین مقانلو مجری مسابقه آشپزی شبکه دو شد


پخش سری جدید مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» با اجرای نسرین مقانلو و آرش ظلی پور از چهارشنبه ، 11 شهریور در شبکه دو آغاز می شود.

به گزارش لقمه، فصل سوم «دست پخت های خودمانی» به تهیه کنندگی و کارگردانی فریدالدین نیکجو کاری از گروه خانواده و فرهنگ است که در 26 قسمت تولید می شود.

نیکجو گفت: «دست پخت های خودمانی» هر بار در یک برنامه 35 دقیقه‌ای دو گروه از بازیگرهای خانم، فوتبالیست ها و خواننده های کشور را مقابل یکدیگر قرار می دهد تا با کمک دستیارانی که از آشپزهای زبر دست هم هستند، مهارت های آشپزیشان را به رخ هم بکشند.

وی افزود: سری جدید «دست پخت های خودمانی» با تغییراتی همراه است، این برنامه از مخاطبانش غافل نشده و در فصل جدید تکلیف برنده های هر قسمت با مشارکت مستقیم بینندگان مشخص می شود، به این ترتیب که در پایان هر برنامه پس از اظهار نظر کارشناسان و متخصص تغذیه به مردم فرصت داده می شود تا با ارسال پیامک به فرد مورد نظر خود رای بدهند.

این تهیه کننده گفت: تجربه برگزاری مسابقات حذفی در سری گذشته به ما نشان داد که مردم از تکرار خسته می شوند، بنا بر این در سری جدید به همه چهره ها تنها یک بار فرصت شرکت در مسابقه داده می شود و پس از آن سه برنده نهایی همراه با برنده نهایی فصل قبل با یکدیگر به رقابت می پردازند.

به گفته نیکجو این مسابقه آشپزی یکشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 21:45 روی آنتن شبکه دو می رود و می کوشد خانواده های ایرانی را در فضایی شاد و جذاب گردهم بیاورد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8220 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور بازدید: 2344 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.