نسرین مقانلو مجری مسابقه آشپزی شبکه دو شد


پخش سری جدید مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» با اجرای نسرین مقانلو و آرش ظلی پور از چهارشنبه ، 11 شهریور در شبکه دو آغاز می شود.

به گزارش لقمه، فصل سوم «دست پخت های خودمانی» به تهیه کنندگی و کارگردانی فریدالدین نیکجو کاری از گروه خانواده و فرهنگ است که در 26 قسمت تولید می شود.

نیکجو گفت: «دست پخت های خودمانی» هر بار در یک برنامه 35 دقیقه‌ای دو گروه از بازیگرهای خانم، فوتبالیست ها و خواننده های کشور را مقابل یکدیگر قرار می دهد تا با کمک دستیارانی که از آشپزهای زبر دست هم هستند، مهارت های آشپزیشان را به رخ هم بکشند.

وی افزود: سری جدید «دست پخت های خودمانی» با تغییراتی همراه است، این برنامه از مخاطبانش غافل نشده و در فصل جدید تکلیف برنده های هر قسمت با مشارکت مستقیم بینندگان مشخص می شود، به این ترتیب که در پایان هر برنامه پس از اظهار نظر کارشناسان و متخصص تغذیه به مردم فرصت داده می شود تا با ارسال پیامک به فرد مورد نظر خود رای بدهند.

این تهیه کننده گفت: تجربه برگزاری مسابقات حذفی در سری گذشته به ما نشان داد که مردم از تکرار خسته می شوند، بنا بر این در سری جدید به همه چهره ها تنها یک بار فرصت شرکت در مسابقه داده می شود و پس از آن سه برنده نهایی همراه با برنده نهایی فصل قبل با یکدیگر به رقابت می پردازند.

به گفته نیکجو این مسابقه آشپزی یکشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 21:45 روی آنتن شبکه دو می رود و می کوشد خانواده های ایرانی را در فضایی شاد و جذاب گردهم بیاورد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8220 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور بازدید: 2271 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
آخرین نسخه برای کاهش سر درد دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانه‌های سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمان‌های خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه می‌کنند.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.