به گزارش لقمه، این کیک میتواند خوراکی لذیذی برای یک عصرانه خانوادگی شما باشد. مواد لازم : تخممرغ: 2 عدد شکر: یک و نیم پیمانه پودرکاکائو: 2 قاشق سوپخوری وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری شیر و روغن: از هر کدام نصف پیمانه آرد: 2 پیمانه آلبالو:200 گرم مواد لازم خمیر رویه: آرد: یک پیمانه مارگارین: یک قاشق سوپخوری پودر فندق: 2 قاشق سوپخوری شکر: 2 قاشق سوپخوری آب سرد: به میزان لازم طرز تهیه خمیر رویه: - آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. - خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید. نکته: آلبالو را میتوانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جای آن از مربا و کمپوت آلبالوی بدون شهد هم میتوان استفاده کرد. طرز تهیه کیک: - تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود. - شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. - آرد، بیکینگپودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید. - وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید. - مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. - برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد كنید اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است.بازگشت به صفحه نخست